Strategisk fundament for vores CSR-indsats


Vi er en del af Dagrofa-koncernen, og rygraden i vores CSR-indsats er koncernens CSR-strategi ”Vi hjælper globalt ved at styrke lokalt”, der løber til og med 2024.

 

Strategisk afsæt og udvalgte fokusområder

På baggrund af en vurdering af, hvor vi har størst mulighed for at gøre en positiv forskel inden for CSR-området, har Dagrofa-koncernen valgt at prioritere følgende tre fokusområder: Klima og bæredygtig energi, Folkesundhed og ansvarligt forbrug og Bæredygtig udvikling lokalt.

I Dagrofa Foodservice arbejder vi med Folkesundhed og ansvarligt forbrug under overskriften, Ansvarlig menu, Klima og bæredygtig energi under overskriften Mindre CO2 og mindre madspild og Bæredygtig udvikling lokalt under overskriften, Støtte lokale samarbejdspartnere.

De tre fokusområder omfatter verdensmål 3, 7, 11, 12 og 13. Dagrofa Foodservice prioriterer derudover indsatsen, Vi løfter i flok. Til trods for særligt fokus på disse områder er vi opmærksomme på vores indflydelse på alle 17 verdensmål. Under hvert fokusområde har vi et overordnet mål og har iværksat en række initiativer. Det er initiativer, der skal hjælpe os med at opnå vores mål og indfri vores strategiske ambitioner.

 

 

Fakta – Dagrofa Foodservice

WHITE TEXT

Vi støtter Global Compact

  • Vi er en af Danmarks største fødevareleverandører til professionelle køkkener – lige fra den lokale café til det store kantinekøkken.
  • Vi har et bredt og varieret sortiment med over 35.000 unikke varenumre inden for frugt og grønt, mejeri, fisk, kød, nonfood, kolonial og økologi.
  • Vi har 30 Cash & Carry-butikker over hele landet, og vi står bag specialisterne Grambogård, HKI Ost og Grøn Fokus.
  • Vi er en del af Dagrofa-koncernen, som også inkluderer detailkæderne MENY, Spar, Let-Køb, Min Købmand og Dagrofa Logistik.
  • Læs mere på DGFS.dk.
Dagrofa tilsluttede sig i 2018 FN-initiativet Global Compact, hvis mål er at få virksomheder verden over til at integrere ti formulerede principper for ansvarlig virksomhedsdrift.
De 10 principper omhandler bl.a. menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og korruption.
Det støtter vi op om, og derfor har vi forpligtet os til at arbejde efter principperne i FN’s initiativ for ansvarlige virksomheder.

 

 

 

 

Tilbage til Overblik over CSR-indsatser