Kig forbi til Torvedage hos Dagrofa Foodservice

I år får du igen mulighed for at komme helt tæt på danske brands inden for fødevarebranchen, når vi rejser rundt i landet for at give inspiration til dit professionelle køkken!

Kom med til Torvedag i vores butikker, hvor du kan lade dig inspirere af nogle af Danmarks største fødevareentusiaster, som står klar med lækre smagsprøver, spændende produktnyheder og masser af inspiration til dig, der er kunde hos Dagrofa Foodservice, eller som har lyst til at blive det!

Hvad er Torvedage?

I løbet af sommeren og efteråret tager Dagrofa Foodservice nogle af sine leverandører med på roadshow rundt i hele Danmark, hvor vi forvandler vores butikkers parkeringspladser til en torveplads. På tværs af landets fem regioner kan du møde 10-15 af dem, som står bag udviklingen af de varer, din forretning allerede bruger – og dem i måske mangler.

Vi har skabt de perfekte rammer til dig, så du kan nyde dagen, og falde i snak med nogle af de største virksomheder inden for den danske fødevarebranche. Kom og mød brands som Arla, Danish Crown, Lantmännen Unibake, Rynkeby og mange, mange flere!

På dagen bliver du mødt af Dagrofa Foodservices smilende personale, hvor vi sammen med vores skarpe leverandører står klar til at dele ud af vores viden –  Vi sørger selvfølgelig for kaffe og vand, så du kan slukke tørste mellem dine stop rundt på pladsen.

Hvornår sker det?

Vi holder Torvedage i butikkerne af to omgange i år, og du kan deltage på lige så mange, som du lader dig friste af.

Oversigt over sensommerens/efterårets Torvedage:

  • Torsdag d.18. august 10-13 – Dagrofa Foodservice Aalborg
  • Torsdag d. 25. august 10-13 – Dagrofa Foodservice Aarhus
  • Torsdag d. 1. september 10-13 – Dagrofa Foodservice Odense
  • Torsdag d. 8. september 10-13 – Dagrofa Foodservice Valby
  • Torsdag d. 6. oktober 10-13 – Dagrofa Foodservice Næstved

Hvem kan deltage?

Vi byder alle velkommen til at tage del i festlighederne på parkeringspladserne ude i landet. Hvad enten du allerede er kunde hos Dagrofa Foodservice, overvejer at blive det, eller hvis du blot ønsker at blive inspireret, kan du komme forbi, når vi slå teltene op ved en butik nær dig!

Vi glæder os til at se dig til Torvedage hos Dagrofa Foodservice.