KødGrossisten portrætteres i TV2-serie

Niels Beier, Direktør for KødGrossisten og Grambogård, viser rundt i KødGrossistens produktion i Vemmelev. Her fortæller han om, hvor de fleste restauranter, cafeer og kantiner får deres kød fra.   

I TV2 Øst serien “Hvor kommer maden fra?” besøger Mads Gudiksen regionens fødevareproducenter. Her får befolkningen et indblik i, hvor maden i virkeligheden kommer fra.  

Senest har TV2 valgt at iscenesætte hvor en stor del af restauranter, cafeer og kantiner i hele landet får deres kød fra. Et flot initiativ, vi er stolte af at præsentere.  

Niels Beier, Direktør for KødGrossisten og Grambogård, sætter følgende ord på KødGrossisten:  

 

“Tidligere har det været sådan, at vi har været en handelsvirksomhed, hvor vi får varer hjem, og sælger det videre igen til kantiner, køkkener og restauranter.” 

 

Tiderne har ændret sig, og vi ser fortsat en stor mangel på arbejdskraft i restaurationsbranchen (horesta.dk). Derfor har KødGrossisten tilgodeset kundernes behov, hvilket har resulteret i en udvidelse af forretningsstrategien. På bedste slagter-manér uddyber Niels Beier:   

 

“Vi er i gang med en transformation, som vi startede på sidste år. Vi har lavet en ny strategi, hvor vi begynder at forarbejde mere selv. Vi begynder at lave flere pølsemager varer og vi begynder at lave flere vare, hvor vi har skåret det til mindre pakninger. Vi kommer i det hele taget til at lave flere ting, hvor vi har mere kniven i det.” 

 

Hos Dagrofa Foodservice og KødGrossisten er vi stolte af at gøre vores kunders hverdag nemmere, samtidig med, at de får leveret god kvalitet.  

 

Se hele indslaget her: 

Hvor kommer maden fra? – Kød i store mængder

Seneste nyheder