Tænk jul i nye klæder… hvis du tør!

Download e-bog

Klik her  

Gratis e-bog med 16 opskrifter til julens fester til det professionelle køkken

Tør du tænke jul i lidt anderledes klæder i år? Så har vi nemlig lidt herlige tilføjelser til julens menukort.

Til det kolde julebord giver vi vores bud på nyfortolkninger af klassikere med plantebaserede alternativer til den traditionelle julemad, som du kan servere for dine gæster. Opskrifterne er nemme at gå til og vil med garanti skabe fornyet glæde og nysgerrighed rundt om julebordene.

 

Til det varme julebord har vi her gjort grisen til stjernen af julemiddagen, tilberedt et svineslag med svær som den italienske mamma ville have gjort det. Nemlig ved af fylde indersiden med herligheder og snøre det sammen til et sandt mesterværk!

 

De plantebaserede opskrifter har masser af smag, og fordi det er plantebaserede retter, giver de samtidig en rigtig god mæthedsfornemmelse. Ved at erstatte noget af kødet med grøntsager, bønner og linser, gør det samtidig en stor positiv forskel for CO2 -aftrykket og for sundheden.

Udvid dit menukort med plantepostej baseret på svampe, tunsalat baseret på linser eller en pastinakfilet, og introducér dine gæster til fremtidens fødevarer i juleklæder.

Vi håber, at opskrifterne vil bidrage til at starte nye samtaler om bordet og udvide fødevarehorisonten med fokus på den gode smag.

 

Her kan du se en how to-video af retten med pastinakfilet, som findes i bogen:

 

Udfyld nedenstående formular for at downloade e-bogen: