Tænk jul i nye klæder… hvis du tør!

En sprød, italiensk klassiker i danske juleklæder 

Mens vi går og frygter manglen på ænder, glæder vi os over vores 2 hjerter velfærdsgrise fra Grambogård, som jo også må siges at være en sand julegave. Vi har netop her gjort grisen til stjernen af julemiddagen, tilberedt et brystflæsk med sværd som den italienske mamma ville have gjort det. Nemlig ved af fylde indersiden med herligheder og snøre det sammen til et sandt mesterværk! 

Hos Grambogård er dyrevelfærd en hjertesag. Og det har det været siden etableringen i 1999. Det glæder os, at fødevarestyrelsen nu har tildelt gris fra Grambogård to grønne hjerter for ”endnu bedre dyrevelfærd”. Når kvalitetsråvarer får to hjerter i dyrevelfærdsmærkningen, kræver det, at en lang række krav til produktionen er opfyldt. Det betyder, at når du vælger gris fra Grambogård, kan du være 100% sikker på, at alle krav for endnu bedre dyrevelfærd er overholdt. Her kan du se de krav, der skal leves op til for at få tildelt to grønne hjerter for endnu bedre dyrevelfærd:

  • Endnu mere plads
  • Endnu mere halm
  • Krølle på halen
  • Endnu bedre staldforhold for søer
  • Kortere transporttid


Herunder giver vi dig 2 bud på, hvordan du kan servere velfærdsgris til jul samt 4 opskrifter på grønt tilbehør, som også kan serveres som selvstændige retter.

Opskrifter til julemenuen