Salgschef Stefan Nordahl-Pedersen bliver ny medejer af HKI Ost

HKI Ost er blandt landets førende specialister, når det gælder om at levere højkvalitetsoste til bl.a. Michelin-restauranter, ostehandlere og gourmetbagerier. Virksomheden er særligt dedikeret til at finde mere nicheprægede og eksklusive produkter i udlandet og ikke mindst i Danmark, hvor HKI Ost har et tæt samarbejde med mange lokale mejerier.

Dagrofa Foodservice ejer størstedelen af HKI Ost, mens den resterende del af selskabet hidtil har været ejet af virksomhedens stifter og direktør Poul Larsen, der i mange år har været et kendt ansigt i den danske restaurationsbranche.

Nu er ejerkredsen imidlertid blevet udvidet, da virksomhedens salgschef Stefan Nordahl-Pedersen for nylig har købt halvdelen af Poul Larsens ejerskab af HKI Ost.

Stefan Nordahl-Pedersen har været i HKI Ost i mere end ti år, og det betyder meget for ham, at han nu er blevet medejer:

  • Jeg er meget taknemmelig for at både Poul og Dagrofa Foodservice har givet mig muligheden for at blive medejer af HKI Ost. Vi har et utroligt stærkt og dedikeret team, hvor kærligheden til vores oste og vores kunder er helt i top. Samarbejdet med Poul fungerer også fantastisk, og jeg ser frem til, at det fortsætter i de kommende år.

Han fortsætter:

  • Jeg elsker simpelthen at gå på arbejde, og jeg ser det i virkeligheden nok mere som en livsstil end som et egentligt arbejde. Som ny medejer kommer jeg selvfølgelig til at bruge endnu mere tid i maskinrummet af virksomheden, og jeg glæder mig til at give den en ekstra skalle.

Poul Larsen er også begejstret over, at Stefan Nordahl-Pedersen er ny medejer af HKI Ost:

  • Det er en velovervejet beslutning, som er truffet efter en længere og meget grundig proces. Stefan kender med sin mangeårige erfaring HKI Ost bedre end de fleste, og jeg er helt sikker på, at han bliver en stor gevinst for virksomheden, vores leverandører og ikke mindst vores kunder. Det nuværende setup HKI Ost fungerer rigtig godt, og vi har derfor haft overskud til at kigge ud i fremtiden. Derfor kunne timingen heller ikke være bedre, og jeg ønsker Stefan stort tillykke med medejerskabet.

Den overordnede rollefordeling mellem Poul Larsen og Stefan Nordahl-Pedersen i HKI Ost bliver for nuværende ikke ændret, hvorfor Poul Larsen fortsat er direktør, og Stefan Nordahl-Pedersen fortsat er salgschef.

HKI Ost er ostenørder – og det efterspørger kunderne

Udover nyheden om en ny medejer kan HKI Ost også offentliggøre årsresultatet for 2022, der med et overskud på 7,8 mio. kroner er gået pænt frem i forhold til 2021, hvor overskuddet lød på 4,3 mio. kroner.

Direktør i HKI Ost, Poul Larsen, mener, at den positive udvikling skyldes, at virksomheden har et rigtig godt ry i markedet.

  • Vi lægger ikke skjul på, at vi er nogle nørder, og det gør os til en attraktiv samarbejdspartner. Konkret oplever vi i stigende grad, at der er mange nystartede restauranter, som selv henvender sig til os. Det vidner om, at der i markedet er stor tillid til os. De ved, at vi er specialister, når det handler om at finde de mere nicheprægede og eksklusive produkter, og kunderne ved også, at vi er specialister, når det handler om leveringssikkerhed.

Poul Larsen forventer, at de positive takter fortsætter i de kommende år:

  • Vi er meget stolte af resultatet i 2022, men vi har fortsat en ambition om, at vi skal vækste. Et af de spændende segmenter, som vi satser mere og mere på, er de mange nye gourmetbagerier, der skyder op over hele landet i øjeblikket. En af landets nyeste ostetrends er ’Bolle med ost’, hvor gourmetbagerierne har meget fokus på at tilbyde kvalitetsoste, og der er vi i stand til at hjælpe dem med at give kunderne en unik smagsoplevelse.

Fakta om HKI Ost:

  • HKI Ost er specialister i at levere højkvalitetsoste til bl.a. Michelin-restauranter, ostehandlere, gourmetbagerier og cateringvirksomheder.
  • HKI Ost leverer oste fra bl.a. Frankrig, Italien, Spanien, Storbritannien og Portugal samt fra en række lokale osteproducenter i Danmark.
  • Dagrofa Foodservice er hovedaktionær i HKI Ost, mens Poul Larsen og Stefan Nordahl-Pedersen er mindretalsaktionærer.
  • HKI Ost holder til på Dagrofa Foodservice-terminalen i Ishøj. Her er der etableret en ’ostegrotte’, hvor oste kan færdigmodnes under de rette betingelser ift. temperatur og luftfugtighed.
  • Læs mere på hkiost.dk/ og www.dgfs.dk.