Bageworkshop hos Valsemøllen i samarbejde med Dagrofa Foodservice

Lær at bage unikke surdejsbrød – fra fagfolk til fagfolk

Glæd dine gæster med unikke surdejsbrød.

Vores bageworkshops er målrettet professionelle køkkener, der gerne vil have bedre bagværk, mere økologi og en bedre økonomi ind i køkkenet.

Vi vil have fokus på surdejsbrød og arbejder med forskellige surdejstyper, ælte- og hævemetoder, som giver dit brød højere næringsværdi, længere holdbarhed og bedre smag og kvalitet.

De 2 workshops henvender sig til alle der gerne vil lære at bage bedre surdejsbrød uanset fagligt niveau.

 

På workshoppen lærer du:

  • Hvad er en surdej – og hvorfor bage med surdej?
  • Køretid & dej-temperatur
  • Betydningen af hævetid (koldhævning kontra raskeskab)
  • Afbagning – og tips til flotte brød uden avanceret bageriovn

 

KURSERNE ER:

Valsemøllen kursus Esbjerg

Bageworkshop hos Valsemøllen Esbjerg

Tirsdag den 8. november 2022
kl. 09.00-15.00

Tilmeld dig her

Valsemøllen kursus Køge

Bageworkshop hos Valsemøllen Køge

Tirsdag den d. 22. november
kl. 09.00-15.00

Tilmeld dig her