Bageworkshop hos Valsemøllen i samarbejde med Dagrofa Foodservice
Lær at bage unikke surdejsbrød – fra fagfolk til fagfolk
Glæd dine gæster med unikke surdejsbrød.
Vores bageworkshops er målrettet professionelle køkkener, der gerne vil have bedre bagværk, mere økologi og en bedre økonomi ind i køkkenet.
Vi vil have fokus på surdejsbrød og arbejder med forskellige surdejstyper, ælte- og hævemetoder, som giver dit brød højere næringsværdi, længere holdbarhed og bedre smag og kvalitet.
De 2 workshops henvender sig til alle der gerne vil lære at bage bedre surdejsbrød uanset fagligt niveau.
På workshoppen lærer du:
- Hvad er en surdej – og hvorfor bage med surdej?
- Køretid & dej-temperatur
- Betydningen af hævetid (koldhævning kontra raskeskab)
- Afbagning – og tips til flotte brød uden avanceret bageriovn