Bliv kunde og få adgang til alle fordelene

I Dagrofa Foodservice gør vi det nemmere at gøre det bedre. Vi er en ledende totalleverandør til den danske foodservicesektor, og som kunde kan vi tilbyde dig et bredt sortiment af fødevarer i høj kvalitet. Du får adgang til en masse specialisters viden, og vi imødekommer dine behov – uanset størrelsen på dit professionelle køkken.

Vi er skarpe på, hvad der sker på den danske gastroscene, og holder dig altid opdateret med gode tilbud, inspiration og de seneste fødevaretrends.

Butikskæde og egne specialister

Udover en udkørende forretning har vi 29 engrosbutikker på tværs af Danmark, som alle har en stærk lokal forankring og skarpe engrospriser – læs mere om Dagrofa Foodservice Cash & Carry og find din favoritbutik her.

Vores tre specialistselskaber Grambogård, HKI Ost og Grøn Fokus er inden for hver deres felt, og kan levere præcis det, du skal bruge i sæsonen, lokalt eller fra dyrene på marken.

 

Bliv kontaktet

 

Loyalitetsklub med masser af fordele

At være totalleverandør til de professionelle køkkener betyder, at vi, foruden fødevarer, kan tilbyde din forretning en smart totalløsning, så du kan fokusere på at give dine kunder den bedste madoplevelse. Uanset din forretning gør vi det nemmere at gøre det bedre med vores loyalitetsklub FoodXtra, hvor vi tilbyder:

  • Skræddersyede indkøbsaftaler til fx kantiner, hoteller, restauranter og caféer
  • Op til 5% i bonus på udvalgte varer fra mere end 30 kendte brands
  • Eksklusive arrangementer med høj faglig viden og sparring

Læs mere om FoodXtra og bliv medlem her!

Dagrofa Foodservice Cash & Carry

Vi har 29 engrosbutikker på tværs af Danmark - alle med en stærk lokal forankring!

Find din favoritbutik

Lær vores specialister at kende

Få adgang til vores fire specialistselskabers dybdegående viden og produkter i særklasse!

Læs mere her