Generelle konkurrencevilkår

Disse konkurrencevilkår gælder for alle konkurrencer, som udbydes af Dagrofa Foodservice og herunder specialistselskaber. Ved deltagelse i en konkurrence udbudt af Dagrofa Foodservice accepteres disse generelle konkurrencevilkår samt vilkårene for den konkrete konkurrence.

Hvem udbyder konkurrencen?

Dagrofa Foodservice A/S
Vejleåvej 13
2635 Ishøj

CVR-nr.: 27 62 69 04

Har du spørgsmål til en konkurrence, kan du kontakte Dagrofa Foodservice på mail marketing@dgfs.dk

Konkurrenceperioden:

Konkurrenceperioden fremgår af vilkårene for den konkrete konkurrence.

Hvem kan deltage?

Du kan deltage, hvis du fyldt 18 år og er bosiddende i Danmark. Ansatte i Dagrofa A/S og Dagrofa Foodservice A/S samt personer i husstandene må ikke deltage i konkurrencen.

Præmier

Beskrivelse af præmierne fremgår i den konkrete konkurrence. Gevinstafgiften ved præmierne afholdes af Dagrofa. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter. Der tages forbehold for trykfejl.

Udvælgelse af vinderne

Vinderne af præmierne udtrækkes tilfældigt blandt dem, der deltager i konkurrencen, senest 14 dage efter konkurrencens afslutning. Vinderne af konkurrencerne bliver kontaktet direkte efter udtrækning. Hvis en vinder ikke svarer på en henvendelse fra Dagrofa Foodservice senest 1 uge efter henvendelsen, bortfalder retten til præmien og Dagrofa Foodservice er berettiget (men ikke forpligtet) til at udtrække en ny vinder.

Modtagelse af præmier

Vilkår for afhentning af præmier afhænger af den enkelte konkurrence og aftales mellem Dagrofa Foodservice og vinderen. Hvis vilkårene er, at vinderen selv skal afhente præmien, skal præmien afhentes senest tre uger efter vinderen har fået besked. Er en præmie ikke afhentet/indløst er Dagrofa Foodservice berettiget (men ikke forpligtet) til at udtrække en ny vinder.

Persondata

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, bliver registeret, så det er muligt at kontakte vinderen af konkurrencen. Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med persondatapolitikken for Dagrofa Foodservice .