Vi tilbyder innovative produkter, digital inspiration og relevant sparring til det professionelle køkken - vi ønsker at være en inspirator i markedet. Vi vil bidrage aktivt til at løfte vores kunders forretning på nye, inspirerende og værdiskabende måder ved at kombinere det bedste fra mejeri med foodservice, passion og viden.

Vi vil gerne understøtte vores kunders efterspørgsel efter produkter, som er specielt udviklet til det professionelle køkken, og med Arla Pro vil vi kunne tilbyde muligheden for at drage fordel af et bredere europæisk foodservice-fællesskab og fokus.

Arla

Arla Pro Creme Cheese

Mild, let syrlig og så cremet, at den nærmest smelter på tungen. En god flødeost er ikke blot en luksuriøs og velsmagende smørelse på brødet, den kan også bruges som den perfekte smagsbase i et væld af retter.

Find de lækre varer fra Arla Unikas ESSENS-serie på vores webshop

Prøv Arlas produkter i dit professionelle køkken!

Se det store udvalg fra Arla på vores webshop

Køb her

Morten Korch-gård med hjertet på rette sted

Debelgaard ved Brørup leverer som den eneste gård i landet mælk til Arlas gastronomiske mejeriserie Essens. Gården drives af ægteparret Arne og Birgit Petersen og deres søn Christian Petersen, der er sjette generation. Fælles for de to generationer er deres passion for naturen og dyrenes velbefindende.

En flok sortbrogede malkekøer trasker målbevidste af sted i en lang række fra marken mod stalden. Der lyder høje brøl fra flokken, for klokken er 12, og det er malketid på Debelgaard. Gården, som ligger ved Brørup i Vestjylland, drives økologisk og er hjemsted for 400 malkekøer, som tilsammen leverer knap 12.000 liter mælk i døgnet.

”Hver gård har sin egen mælkesmag, og vores mælk har en helt speciel smag af kokos og vanilje og er meget sød,” siger Arne Petersen, der driver Debelgaard sammen med sin kone Birgit og sønnen Christian.

Mælken bliver afhentet af Christiansfeld Mejeri og er den vigtigste ingrediens i Arla Unikas Essens-serie, som er en række gastronomiske mejeriprodukter. Debelgaard er også Arlas eneste singlefarm-mejeri, hvilket betyder, at mælken ikke blandes med mælk fra andre gårde og er den eneste mælk, der bruges i Essens-serien. Produkterne sælges hos grossister og bruges på flere Michelin-restauranter.

Debelgaard er certificeret af Dyrenes Beskyttelse, der stiller særlige krav til dyrevelfærd.

”Vi har altid passet godt på vores dyr. Mange af vores køer er så tamme, at vi kan gå inde ved dem. Vi går meget op i, at vores ansatte også behandler dyrene ordentligt,” fortæller Birgit Petersen.

Monterey Jack

Prøv Arla Pro's burgerost Monterey Jack

Køb osten her!