Vi har ristet kaffe i Danmark siden 1960. Som den gode kaffepartner forstår vi jeres behov og kan altid finde den helt rigtige kaffeløsning til jer. Vi har et bredt udvalgt af både kaffe og maskiner til enhver smag og branche, samt et spændende sortiment af økologisk, bæredygtig kaffe og te.

Kort sagt; vi har alt, hvad der hører sig til den gode kaffepause. Må vi levere jeres næste kop kaffe?

Vores nye genanvendelige kaffeposer

Hos BKI har vi igennem mange år fokuseret på at reducere vores fodaftryk på naturen, ved den måde vi producerer og forbruger vores varer og ressourcer på. Vi har derfor udviklet en mere klimavenlig emballage, som samtidig sikrer kaffens kvalitet og smag.

Giv en hånd til bæredygtigheden sammen med os

Den klimavenlige folie fra BKI er tyndere, og dermed reduceres plastforbruget i produktionen – men også hos jer i virksomhederne. I en typisk dansk virksomhed smides der dagligt
meget plastik ud.

Udover at hjælpe med at reducere plastforbruget hos en lang række virksomheder, så bevæger vi os med denne folie endnu et skridt i en bæredygtig retning, fordi den kan genanvendes. Det typiske midterste metallag i en mere klassisk kaffepose er fjernet, og dermed kan de to resterende typer plastik genanvendes og kildesorteres sammen med blød plast.

Find et velsmagende kaffesortiment på vores webshop

Vi er eksperter i ristning af kaffe

Dyrkningsforholdene har naturligvis stor betydning for kvaliteten af råkaffen. Men den efterfølgende ristning har også en essentiel indflydelse på smagsoplevelsen. En forkert behandling i risteriet kan ødelægge selv verdens bedste bønner og gøre kaffen udrikkelig. Den rigtige kafferistning er med til at fremhæve den enkelte kaffebønnes unikke karakteristika, aroma og smag.

Det handler om at finde frem til den ristning, hvor kaffebønnens smag og undertoner udfoldes på bedste vis. Kaffen fra BKI er ristet, så den passer perfekt i de forskellige kaffemaskiner.

Lyse ristninger

giver en kaffe med flere smagsnuancer og
højere syrlighed.

Mellem-ristninger

giver en rund og fyldig kaffe.

Mørke ristninger

giver en mere kraftig kaffe med lav syrlighed.

Når kaffe ikke er din kop te

BKI bliver i al sin naturlighed forbundet med kaffe, men vi kan meget mere inden for varme drikke.

I Danmark byder vi altid gæster af huset på en varm kop te eller kaffe, så derfor har vi hos BKI også et stort udvalg af forskellige teer i breve og løsvægt. Løsvægtsteerne producerer vi selv i vores moderne teproduktion i Karlslunde. Her importerer vi te fra hele verden. Vi blander og aromatiserer selv teerne, både de helt klassiske samt ny spændende blandinger.

Vores Tea Symphony løsvægtskoncept indeholder flotte luksuriøse teblandinger af høj kvalitet. Vi vil også fremhæve vores egen Chaplon te – som er økologisk og dyrkes på Sri Lanka med stort socialt ansvar.

Tedrikkere søger ofte større variation i smag end kaffedrikkere. Vores tesortiment er derfor bredt – det strækker sig fra de gængse kendte brands til nogle mere specielle. Eksempelvis Yogi Tea, som frister te-drikkerne med en variation af kendte krydderier og østens mystik.

Vi har en professionel stab af konsulenter, som kan rådgive dig på bedste vis og finde den te-løsning, der passer lige nøjagtigt til jer.

Skab den gode kaffeoplevelse med BKI

Se det store udvalg fra BKI på vores webshop

Køb her