Bladt Glutenfri er et nordjysk bageri beliggende i Hadsund. Bag Bladt Glutenfri står parret Lone Bladt og Martin Jensen, som sammen bager naturlig glutenfri bagværk af allerhøjeste kvalitet.

Alt bagværk fra Bladt Glutenfri er naturlig glutenfri, mælkefri, laktosefri, sukkerfri og vegansk - du får kun det rene produkt. På den måde kan alle være med og nyde bagværket!

Prøv Bladt Glutenfri i dit køkken

Find Bladt Glutenfris naturlig glutenfri sortiment på webshoppen

Køb Bladt Glutenfri her  

Naturlig glutenfri produkter - bagt med kærlighed

Hos Bladt Glutenfri bager vi naturlig glutenfri, fordi vi vægter den rene råvare højst! Det betyder også, at vi undgår EU’s tilladte grænseværdi på 20 mg gluten pr. kg i det, som må kaldes glutenfri. Vi har valgt denne tilgang, fordi vi synes, at glutenfri skal være HELT glutenfri, så forbrugeren ikke er i tvivl om det rene produkt.

Der bliver hverken tilført tilsætningsstoffer eller E-numre i vores brød eller kager. Det skyldes, at vi anvender bageprocessen slow baking, som man også bagte efter i gamle dage.

Produkterne fra Bladt Glutenfri indeholder op til 80% økologiske råvarer, og de er alle bagt med fokus på at bevare velsmag og en lækker fyldig konsistens, selvom de er bagt helt uden gluten.

Alle kan være med på Bladt Glutenfris brød og kager

Bagværk fra Bladt Glutenfri rammer bredt, da de rene produkter udelukker flere allergener på én gang:

  • Gluten
  • Mælk
  • Laktose
  • Sukker
  • Æg
  • Soja
  • Citronsyre

 

Du kan derfor henvende dig til mange forskellige kundegrupper med vores brød og kager – alt fra cøliakere, glutenallergikere, diabetikere, mælke- og laktoseintolerante til vegetarer og veganere. Alle kan nyde vores naturlig glutenfri bagværk.

Læs mere

Prøv selv bagværket fra Bladt Glutenfri

Find hele udvalget af Bladt Glutenfris naturlig glutenfri produkter på webshoppen

Køb her