Cofradex er en familiedrevet virksomhed stiftet i 1972 af fransk/canadaiske R.C. Vermont. I dag er 2. generation ansvarlig for produktionen af økologiske og konventionelle fødevarer, hvor specialet fortsat er canadisk ahornsirup.

Ahornsirup fra Cofradex sælges under mærket Vermont, der er et 100% rent naturprodukt fra de vilde, canadiske ahornskove i det østlige Canada. Ahornsiruppen bliver tappet i det tidlige forår direkte fra ahorntræernes træstammer.

Canadisk, økologisk ahornsirup fra naturens egen hånd

Cofradex’ mærke Vermont er canadisk ahornsirup produceret i Canada og Danmark. Vermont betyder grønt bjerg, hvorfra netop ahornsiruppen kommer i det nordøstlige Canada og staten Vermont.

Når du vælger vores ahornsirup, er du sikker på at få et produkt i topkvalitet. Vermont-mærket står nemlig for kvalitet, renhed og økologi – det er afgørende for os, at vi viderebringer den ypperste rene og allerbedste kvalitet til vores kunder.

Råsaften fra ahornsiruppen bliver udvalgt og indkøbes nøje i samvær med vores canadiske selskab, hvorefter den bliver videreforarbejdet på vores fabrik i Danmark.

Et alsidigt kvalitetsprodukt

Ahornsirup har en sød smag med noter af karamel og vanilje – helt naturligt fra naturens egen hånd. Du kan fx anvende siruppen på pandekager, til vaniljeis og i kager. Du kan også bruge den, når du laver marinader til slataer, kød, fisk og grøntsager. Eller i kaffe, te, smoothies og yoghurt – anvendelsesmulighederne er mange!

Find ahornsirup fra Cofradex eksklusivt på vores webshop her.

Prøv Vermont-sirupperne fra Cofradex

Du finder udvalget af kvalitets ahornsirup eksklusivt på webshoppen

Køb her