Copenhagen Sparkling Tea Company – unikt og innovativt økologisk produkt

Den danske virksomhed Copenhagen Sparkling Tea Company er blevet populær for deres helt nye økologiske champagneprodukt, som er lavet på koldtrukket te – et helt unikt og innovativt kvalitetsprodukt.

Copenhagen Sparkling Tea bliver hyldet i de økologiske miljøer

Copenhagen Sparkling Tea Company er blevet hyldet i de økologiske miljøer, blandt andet vandt de dette års ‘bedste nye produkt’ på Biofach, og de løb også afsted med årets økologiske guld på Foodexpo.

Historien bag Copenhagen Sparkling Tea Company

 Jacob Kochemba er manden bag Copenhagen Sparkling Tea Company. Jacob er en prisbelønnet sommelier, som kan kalde sig selv ‘verdens bedste tjener’ – den titel vandt han nemlig i 2009. Jacob har allieret sig med Bo Sten Hansen, som har mange års erfaring inden for forretningsverdenen.

Sammen har de to kreeret det innovative nye champagneprodukt, som er en kombination af asiatisk te og champagne, som er et helt nyt og unikt produkt. Helt ulig noget, du har smagt før. Champagneproduktet fås både med og uden alkohol, og kan derfor bruges til et væld af forskellige begivenheder.