Madglæde til professionelle og hverdagskokke!

Hos Dragsbæk har vi siden 1923 udviklet madlavningsprodukter af høj kvalitet til både professionelle og hverdagsbrug. Uanset om vi skaber produkter til detail eller foodservice, gør vi det ud fra vores årelange erfaring og sikrer altid høj kvalitet, funktionalitet og rigtig god smag. Og selvom vi er gamle i gårde, så udvikler vi løbende nye, spændende og innovative produkter.

Passion for håndværket bag bagværk

Vi – i Dragsbæk – har siden 1923 opnået en stor erfaring i at skabe løsninger af høj kvalitet inden for smør, blandingsprodukter, margarine og fedt. Dét har vi blandt andet gjort med vores passion for bageri for øje.

Med passion kommer viden, og vi har et hold af eksperter fra bagerindustrien i vores udviklingsafdeling. Det betyder, at vi med stor ekspertise kan udvikle produkter til og sparre med vores gode samarbejdspartnere inden for bageri.

Og vi elsker faktisk at sparre med andre, der er lige så passionerede som os. Derfor arbejder vi tæt sammen med både kunder og partnere for at være helt sikre på, at alle løsninger er tilpasset både behov og ønsker.

 Vi er – helt uden at prale – blevet eksperter i at opfylde ønsker gennem de knapt 100 år, vi har eksisteret. Vi har nemlig skabt produkter, der kan bruges til alle former for bageri. Og det afspejler vores brede sortiment!

Med vores rullemargarine og -smør kan alle croissant- og wienerbrødsfantasier blive til virkelighed. Vores flydende margarine er ideel til rørekager, burgerboller, hotdogbrød og flutes. Og vores færdige smørcreme er den skønneste prik over i’et. Men det stopper ikke her! Vores sortiment udvikler sig hele tiden sammen med vores dygtige innovatører.

Find vores store sortiment på webshoppen

Køb her