Servér noget sensational! Velkommen til en ny verden af plantebaserede alternativer. Hälsans Kök® giver dig et bredt udvalg af alsidige veganske og vegetariske produkter, der ikke går på kompromis med hverken smagen eller konsistensen.

Prøv noget nyt! Skab inspirerende og velsmagende plantebaserede retter til dine gæster med Hälsans Kök®, som samtidig med at være sunde og delikate også bidrager til bæredygtighed.

GODT FOR DIG OG GODT FOR PLANETEN

Uanset om du vælger en plantebaseret livsstil på grund af sundhedsfordelene, moralske værdier, personlig præference eller om du brænder for at beskytte miljøet, så kan vi bidrage med lækre plantebaserede produkter og opskrifter, som du kan nyde med god samvittighed.

Velkommen til en ny verden af plantebaserede alternativer. Hälsans Kök® er skabt med et ønsket om at gøre det nemt for dig og dine gæster at reducere kødforbruget og hjælpe miljøet.

Hälsans Kök® giver dig et bredt udvalg af alsidige veganske og vegetariske produkter, der ikke går på kompromis med hverken smagen eller konsistensen.

Fastfood & BBQ

Inspiration til din plantebaseret BBQ-menu. Her har vi fokus på det sunde og velsmagende alternativ, og bidrager samtidig til en bæredygtig verden.

Prøv Hälsans Kök® Sensational™ Burger, hvor du får en rå plantebaseret burgerbøf, med den samme saftige smag og konsistens, som en traditionel oksekødsburger.
Sensational™ Burger er vegansk og baseret på sojaprotein, som gør den til en god kilde til både kostfibre og jern. Burgerbøffen kan tilberedes på pande, grill, i ovnen eller friteres.
Brug den til alverdens burgerserveringer eller prøv at omforme den til f.eks. kebabspyd

Hälsans Kök® på farten

Med Hälsans Kök® ”Snacks to go” kan du tilbyde lækre veganske og vegetariske snack bokse, som dine gæster let kan tage med på farten.

1 & 2: Snack Box med løgringe, Vegetarian Nuggets og Vegan Balls
3: Snack Box med pomme fritter og Vegan Balls