Log på webshoppen

I Wernersson Osts sortiment af oste finder du bl.a. ost fra Jarlsberg, som smager fantastisk i mange retter.

Jarlsberg sælges i dag i store mængder over hele verden. Uanset hvor i verden Jarlsberg produceres, så anvendes kun den bedste kvalitetsmælk, og alle oste produceres med identiske ingredienser fra den unikke og hemmelige, norske opskrift – det gør Jarlsberg til én af Norges bedst bevarede hemmeligheder.

Laktosefri ost - samme gode smag

Jarlsberg – naturlig laktosefri

Jarlsberg har altid været naturlig laktosefri. For alle, som kun drikker lidt mælk, kan det være svært at få dækket alle de vigtige næringsbehov. Mange, som er laktoseintolerante, er måske ikke klar over, at de kan spise ost, og for dem kan netop ost være en værdifuld kilde til jod og kalcium.

Hvordan kan Jarlsberg være naturligt fri for laktose?

Når osten produceres, separeres vallen fra mælken, og det, som er tilbage, er ostemassen. Eftersom det meste af laktosen forsvinder med vallen, er det en meget lille mængde, som kommer med i ostemassen. Under modningsprocessen ædes den resterende mængde laktose op af mælkesyrebakterier. Det er disse bakterier, som giver den distinkte smag og konsistens. Mælkesyrebakterierne producerer enzymer, som er med i modningsprocessen. I en færdig ost er der derfor ingen laktose tilbage overhovedet – bare den gode smag.

Læs mere om Wernersson Ost her

 

Prøv selv osten fra Jarlsberg!

Du finder den faste, smagfulde ost fra Jarlsberg på webshoppen

Køb her

 

Prøv den smagfulde ost fra Jarlsberg!

Du finder Jarlsberg på vores webshop

Køb Jarlsberg ost