I Wernersson Osts sortiment af oste finder du bl.a. ost fra Jarlsberg, som smager fantastisk i mange retter.

Jarlsberg sælges i dag i store mængder over hele verden. Uanset hvor i verden Jarlsberg produceres, så anvendes kun den bedste kvalitetsmælk, og alle oste produceres med identiske ingredienser fra den unikke og hemmelige, norske opskrift – det gør Jarlsberg til én af Norges bedst bevarede hemmeligheder.

JARLSBERG®

Jarlsberg® er vokset i popularitet siden den internationale lancering. Vores succes skyldes den hemmelige opskrift, der bruges til at fremstille osten, de mennesker, der gør det, og deres konstante stræben efter at levere et produkt med samme ensartede høje kvalitet og unikke smag.

JARLSBERG® sælges i dag i store mængder over hele verden. Uanset hvor i verden Jarlsberg® produceres, så anvendes kun den bedste kvalitetsmælk og alle oste produceres med identiske ingredienser fra den unikke og hemmelige norske opskrift – det gør Jarlsberg® til en af Norges bedst bevarede hemmeligheder.

Jarlsberg® er en ost med mange anvendelsesmuligheder, den gør sig fantastisk i både det varme og kolde køkken eller som f.eks. morgenmadsost.

JARLSBERG® NATURLIG LAKTOSEFRI

Jarlsberg® har altid været naturlig laktosefri. For alle som drikker lidt mælk, kan der være svært at få dækket alle sine vigtige næringsbehov. Mange som er laktoseintolerante, er måske ikke medvidende om at de kan spise ost, og for dem kan netop ost være en værdifuld kilde til jod og kalcium.

Hvordan kan Jarlsberg® være naturligt fri for laktose?

Når osten produceres, separeres vallen fra mælken, det som er tilbage, er ostemassen. Eftersom det meste af laktosen forsvinder med vallen, er det en meget lille mængde som kommer med i ostemassen. Under modningsprocessen så ædes den resterende mængde laktose op af mælkesyrebakterier. Det er disse bakterier, som giver den distinkte smag og konsistens. Mælkesyrebakterierne producerer enzymer som er med i modningsprocessen. I en færdig ost er der derfor ingen laktose tilbage overhovedet – bare den gode smag.

For yderligere info se www.jarlsberg.dk.

For inspiration følg Jarlsberg på Instagram og Facebook

 

Prøv selv osten fra Jarlsberg!

Du finder den faste, smagfulde ost fra Jarlsberg på webshoppen

Køb her

 

Prøv den smagfulde ost fra Jarlsberg!

Du finder Jarlsberg på vores webshop

Køb Jarlsberg ost