Dansk is og sorbet i verdensklasse
Hos Kastbergs Gourmet Is gør man sig umage for at lave is og sorbet i absolut topkvalitet. Ismager Joachim Kastberg leder ismejeriet i Herning, hvor man med de bedste råvarer kan lave is, der både har den rigtige cremede konsistens, såvel som en rig naturlig smag fra råvarene.
Netop håndværket og råvarerne er hjørnesten i virksomheden. Joachim Kastbergs er altid nysgerrig på råvarerne og altid har altid gang i procesoptimering og udvikling af nye produkter. Eksempelvis har Joachim sammen Callebauts franske innovationsafdeling udviklet chokoladen – Kastbergs Dark Organic – som anvendes i flere produkter, herunder Kastbergs Stracciatella og Kastbergs Chokolade.
Kan råvarerne købes lokalt foretrækker virksomheden dette, således får Kastbergs mælk og fløde fra midtjyske Drøsbro Mejeri, honning fra Borris Plantage, solbær fra Kjellerup og dejlige æbler fra Lolland.
I produktionen forarbejder Kastbergs råvarerne med stor respekt, inden de færdiggøres i virksomhedens batch maskiner og indfrysningsskabe. Batch maskinerne sikrer at luft indholdet er begrænset til ca 30% og indfrysningsskabene indfryser isen ved -35 grader.