Log på webshoppen

Kastbergs producerer lækker italiensk is, som er cremet, fyldt med smag og lavet på de bedste og mest naturlige råvarer som muligt. Mælken kommer fra et lokalt mejeri, der får mælken fra bønder maks. 40 km væk fra mejeriet. Vores sorbeter laves på friske frugter og bær.

Ismager Joachim Kastberg har udviklet isen og arbejder selv fast i ismejeriet nær Silkeborg.

Passioneret ismager

Mit navn er Joachim Kastberg. Det har altid været min drøm at blive ismager.

Da jeg var færdig med min skolegang, tog jeg fra Midtjylland til Ismageriet i København, hvor jeg blev lært op hos Kim Tøvlesø Simonsen. Efter et par år startede jeg i 2012 Kastbergs på min hjemegn tæt på Silkeborg.

Jeg går rigtigt meget op i råvarernes kvalitet, og jeg kender alle mine leverandører godt. Personligt er jeg meget glad for chokolade, så der er jeg gået all-in og har udviklet min egen unikke, økologiske chokoladeopskrift på Cacao Barry Or Noir Laboratoriet i Paris.

Vi gør en dyd ud af at være tæt på kokke og andre kunder, men det har hele tiden været et strategisk fokus for os at være tæt på slutkunden, selvom vi ikke har direkte salg til private. Derfor har vi restaureret en vintage isbil, så vi kan komme ud og få direkte feedback. Isbilen vækker meget opsigt, og den er en stor succes hos kunderne til events.

Jeg lever min drøm ud, når vi producerer Kastbergs is og sorbet af de fantastiske råvarer, der bliver til et produkt, som jeg virkelig er stolt af. Vi gør os umage hver dag for at skabe smagsoplevelser, der begejstrer og spreder glæde.

Prøv Kastbergs gourmet is!

Se det store udvalg af lækre og smagfulde is på vores webshop

Køb Kastbergs her

Prøv Kastbergs gourmet is!

Find de mange smagfulde varianter på webshoppen

Køb nu