Kastbergs Gourmet Is er et dansk ismejeri startet af ismager Joachim Kastberg, med en ambition om at forsyne Danmarks restauranter og ishuse med is lavet på robust dansk håndværk og af de bedste råvarer.

Kastbergs sortiment er bredt med 40 forskellige varianter i kategorierne flødeis, sorbet og softice. Hermed er der mange spændende muligheder for at sammensætte en god og spændende menu.

Dansk is og sorbet i verdensklasse

Hos Kastbergs Gourmet Is gør man sig umage for at lave is og sorbet i absolut topkvalitet. Ismager Joachim Kastberg leder ismejeriet i Herning, hvor man med de bedste råvarer kan lave is, der både har den rigtige cremede konsistens, såvel som en rig naturlig smag fra råvarene. 

Netop håndværket og råvarerne er hjørnesten i virksomheden. Joachim Kastbergs er altid nysgerrig på råvarerne og altid har altid gang i procesoptimering og udvikling af nye produkter. Eksempelvis har Joachim sammen Callebauts franske innovationsafdeling udviklet chokoladen – Kastbergs Dark Organic – som anvendes i flere produkter, herunder Kastbergs Stracciatella og Kastbergs Chokolade.

Kan råvarerne købes lokalt foretrækker virksomheden dette, således får Kastbergs mælk og fløde fra midtjyske Drøsbro Mejeri, honning fra Borris Plantage, solbær fra Kjellerup og dejlige æbler fra Lolland.

I produktionen forarbejder Kastbergs råvarerne med stor respekt, inden de færdiggøres i virksomhedens batch maskiner og indfrysningsskabe. Batch maskinerne sikrer at luft indholdet er begrænset til ca 30% og indfrysningsskabene indfryser isen ved -35 grader.

Prøv Kastbergs Gourmet is!

Se det store udvalg af lækre og smagfulde is på vores webshop

Køb Kastbergs her

Find blandt andet disse produkter fra Kastbergs på vores webshop

Prøv Kastbergs Gourmet is!

Find de mange lækre varianter på Kastbergs hjemmeside

Klik her