KAV America er en serie af instant drikkevarer af særlig høj kvalitet. Med forskellige varianter i serien er der noget at finde for enhver smag.

Fælles for alle produkter i serien er, at de består af nøje udvalgte råvarer, og at de er lette og hurtige at tilberede og servere. Uanset om man er til en forfriskende, kold sommerdrik eller en varm drik til vintermånederne, er der en variant til enhver lejlighed.

Prøv drikkene fra KAV America!

Se alle smagsvarianterne på vores webshop

Køb KAV America

Smagfulde drikke - nemt og lækkert

Chai’erne er sødet og tilsmagt med naturlige krydderier som fx nellike, kardemomme, vanilje og the. De er sødet med honning eller ahornsirup og har alle hver deres unikke smagsprofil. Med Chai Latte serien fra KAV America får du nemt og hurtigt en dejligt cremet og smagsfuld chai.

Bland blot pulveret med varmt vand eller mælk og ”værsgó”, så har du en velduftende kop varm chai. Har du lyst til at eksperimentere, så smager chai i øvrigt også godt som en kold drik – det kaldes en ”Iced Chai”.

Sortimentet består, udover forskellige slags chai, også af instant Ice Coffee, Hot Cacao samt Smoothie pulver. Det eneste du skal gøre for at lave en lækker Ice Coffee er at blande pulveret med koldt vand eller mælk og røre eller blende. Voilá.

Hot Cacao Truffle er en lækker kakaopulver lavet på Criollo kakaobønnen, som har en rig kakao smag.

Smoothien er den letteste af dem alle. Bland frosen frugt, vand og to skefulde KAV Smoothie pulver i en blender og tryk på ”go”. Så er der smoothie.

Kold eller varm, så er der en sød og lækker pulverblanding til enhver smag!

Prøv KAV America!

Find alle produkterne på webshoppen

Køb KAV America