Hos Lantmännen Cerealia udvikler vi sunde og nærende fødevarer, som lever op til dine behov og ønsker på en ansvarlig måde.

Under vores kendte brands; Havnemøllerne, KornKammeret, Amo, Axa og Axana producerer vi kvalitetsvarer inden for mel, melblandinger, gryn og mysli, såvel konventionelle som økologiske. I os finder du en professionel partner med fokus på miljø, gode råvarer og godt håndværk.

Professionel fødevarepartner

Vi vil gerne gøre en positiv forskel i fødevarer!

Lantmännen Cerealia forarbejder korn til alle typer mel og gryn, til daglig glæde for vores kunder som værdsætter høj, stabil kvalitet, bagesikkerhed, fleksibilitet og et godt resultat. Vi finder stor stolthed i at være en førende fødevarevirksomhed og i at være med til, at bevæge fødevarebranchen i en positiv retning.

Vi vil gerne gøre din arbejdsdag lettere!

I os finder du en professionel partner, som ikke kun leverer produkter af høj kvalitet. Vi har stor erfaring inden for branchen, og vi arbejder konstant med produktudvikling og nye opskrifter. Vores sælgere og produktudviklere giver i tæt samarbejde med dig sparring omkring bagning og optimering af rutiner i dit køkken.

Vi tager ansvar fra jord til bord!

Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores bæredygtighed. Vi har stor fokus på CO2 udledning, minimering af transport samt optimal, skånsom dyrkelse af råvarerne hos vores landmænd.

Hvem er vi?

Lantmännen ejes af 25.000 svenske landmænd, og vores lange historik giver os en bred erfaring og viden inden for landbrug og mel. På vores mølle i Danmark har vi en lang og stolt tradition for håndværk, der går tilbage til den første mølle, som blev grundlagt i 1100-tallet. I 2008 indviede vi en ny mølle i Vejle, som er blandt de mest højteknologiske møller i Europa.

Prøv Lantmännen Cerealias produkter!

Se det store udvalg af mel, melblandinger, gryn og mysli på vores webshop

Køb varer fra Lantmännen Cerealia her  

Prøv selv produkterne i dit professionelle køkken!

Du finder hele det store sortimentet på webshoppen

Køb her