Lutosa er en belgisk producent, som er specialist i pommes frites og andre kartoffelprodukter af høj kvalitet. Det er bl.a. de optimale vejrforhold, som sikrer, at kartoflernes kvalitet er i særklasse.

Lutosa er passionerede omkring kartoflen. Ekspertisen, talentfulde folk og kvalitets-sikkerheden, som indgår i produktionen, sikrer, at resultatet er lækre, belgiske kartoffelprodukter.

Mere end bare kartofler

Lutosa har et bredt sortiment af kartoffelprodukter og er den førende producent af økologiske kartoffelspecialiteter i Europa. I Danmark sælges Lutosa eksklusivt hos Dagrofa Foodservice gennem deres udkørende forretning og i alle deres 29 cash & carry-butikker.

Den belgiske producent har et bredt sortiment, der bl.a. dækker pommes frites, kartoffelmos, forskellige specialiteter og finger food.

Smagfulde kartoffelprodukter

De økologiske pommes frites er produceret på kartofler, der er frie for pesticider og andre kemiske midler, og de behandles efter høsten uden tilsætningsstoffer. Det er primært den smagfulde Agria-kartoffel, som anvendes til at fremstille det økologiske sortiment, og de økologiske pommes frites bliver forstegt i en speciel økologisk solsikkeolie, som giver dem en lækker, sprød smag.

Alle kartoffelprodukter fra Lutosa er glutenfri, hvilket gør dem egnede til gluten-allergikere. Lutosas udskårne kartofler fås i forskellige former, med eller uden skræl og krydderier. Ovnprodukterne er forstegt i solsikkeolie, der har et lavere indhold af mættet fedt end almindelige stegeolier. Efter tilberedning har pommes frites til ovn et fedtindhold på 3,5% til 7,5%.

For at skabe den bedste smag og kvalitet følger Lutosa en kvalitets-politik, som sikrer at produktionsprocessen lever op til den høje standard hele vejen fra marken til tallerkenen. Det indebærer sikkerhed, sporbarhed og adskillige checks, som resulterer i den højeste kvalitet i det endelige produkt. Smag selv!

Find alle Lutosas kartoffelprodukter eksklusivt på vores webshop her.

Find fx disse produkter fra Lutosa på webshoppen

Prøv Lutosas kartofler

Find Lutosas udvalg af pommes frites på vores webshop

Køb Lutosa nu