Log på webshoppen

Mette Munk leverer bake off af bedste kvalitet - så kan du altid tilbyde nybagt brød.

Hos Mette Munk syntes vi at du skal spise brød til, og vi har masser af det - både brød og wienerbrød. Solidt håndværk udviklet med sjæl og omhu. Vi elsker det gode, danske wienerbrød. Vi har lavet det siden 1962 og ved hvordan man laver autentisk, dansk wienerbrød af bedste slags.

Prøv lækre boller og weienerbrød fra Mette Munk!

Se udvalget af brød på vores webshop

Køb Mette Munk

En stærk alliance

Mette Munk og wienerbrød er en stærk alliance på mange måder. Vi har et sprødt og bredt sortiment af danskproduceret, autentisk wienerbrød i høj kvalitet. Og når vi siger kvalitet, så mener vi det: Det bager bedre, større og flottere og det er lavet af en luftig, sprød dej som bevarer friskhed i længere tid. Vores wienerbrød har en dokumenteret lang holdbarhed – fremragende kvalitet selv efter 12 måneder på frost.

Vores wienerbrød står os meget nært – vi har kræset om det i årevis og fyldt det med gode ting:

  • 100% vegetabilske olier og fedtstoffer
  • Kun æg fra fritgående høns
  • Ægte Bourbon vanilje
  • Ingen transfedtsyrer
  • Ingen kunstige farve- og smagsstoffer
  • Saltindhold under 1% (0,35% for de fleste varianter)

 

Vores frugtfyldninger laver vi selv, og de smager af rigtige frugter og bær, fordi det netop er dét de er lavet af. Så ingen dikkedarer – frugternes egen smag uden kunstige tilsætningsstoffer.

Vi vælger kun de bedste råvarer og kombineret med solidt håndværk bager vi vores wienerbrød med største passion – det er dét, du kan smage når du tænker: “Mmm, det smager da utroligt godt!”

Du finder bl.a. disse produkter fra Mette Munk på vores webshop