Mette Munk leverer bake off af bedste kvalitet - så kan du altid tilbyde nybagt brød.

Autenticitet er en grundsten hos Mette Munk, som følger os i alt fra vores råvarer, recepter, færdige produkter og til os mennesker, som gør Mette Munk levende. Vores bake-off er baseret på godt, solidt håndværk. Der var engang, hvor autentisk hjemmebag ikke kunne købes! Vi starter den ægte vare for dig, men bagefornøjelsen og duften af nybagt er din.

Prøv lækre boller og weienerbrød fra Mette Munk!

Se udvalget af brød på vores webshop

Køb Mette Munk

Himmelsk Brød!

Vi har udvidet vores populære serie af planetbrød, der nu tæller 5 fantastisk sprøde og velsmagende helbrød – et brød til enhver lejlighed. Alle håndopslåede og bagt med skoldet rug, som gør dem super saftige. Brødene er bagt i stenovn og bliver super sprøde efter optøning og kun 11 minutter i ovnen. Fire af varianterne findes også i en mixkarton.

Solbrødet har en tynd, sprød skorpe med flot, gult majsdrys, og et særligt saftigt indre med masser af gulerødder og solsikkekerner. Varmt og gyldent udseende – ahh, nu kommer solen!

Stjernebrødet er groft indeni og har et fint ydre med masser af kerner, drysset som stjerner på himlen – et stjerneflot brød.

Jupiterbrødet er et saftigt brød i lyse, rødlige og brunlige farver – som planeten Jupiter. Bagt med kartoffel, som gør det mildt og smagfuldt. Jupiterbrødet er som sendt fra himlen.

Kometbrødet – et helt særligt birkesbrød bagt med skoldet rug, som gør det ekstra saftigt. Tre flotte snit i den sprøde skorpe viser det lyse brød under de mørke birkes – som tre kometer på nattehimlen.

Månebrødet er bagt på italiensk durum og mørkristet malt, med et saftigt indre og et dragende rustikt ydre, som et uudforsket månelandskab; månen i den syvende himmel.

Du finder bl.a. disse produkter fra Mette Munk på vores webshop