Siden 2001 har Miss Bagel stået for høj kvalitet, rene råvarer og respekt for den ægte amerikanske opskrift. Vi arbejder med gode, sunde og enkelte råvarer. Mel uden stråforkortere og uden nedvisningsmidler, rent smør i vores kager og Briocheboller, rigtig cheddarost på vores bagels, masser af fuldkorn.

Vores håndværksbagere er kræfterne bag den gode smagsoplevelse. Det helt rigtige bid, den rigtige krumme, den gode smag. Det er det, vi brænder for, når vi hver dag bager brød til hele Danmark på vores bageri i Espergærde, Nordsjælland.

Prøv de lækre bagels fra Miss Bagel!

Find sortimentet af bagels på vores webshop

Køb Miss Bagel her

RENE RÅVARER

For nogle år siden kiggede vi vores opskrift efter i sømmene og fik ryddet godt op i ingredienslisten ved at fravælge de råvarer, som havde flere tilsætningsstoffer. Alt sammen uden at pille ved den gode kvalitet. Vi mener, at dette giver et renere produkt. Nu er alle bagels fuldstændig fri for fedtstoffer (undtagen er vores chili/cheddar bagel) og vores brød og kager indeholder kun et minimum af E-numre.

Vi bruger heller ingen konserveringsmidler, men sælger til gengæld hele vores sortiment som frostvarer. Størstedelen af det mel, vi bruger, er af mærket ”Naturaks”, hvilket betyder at det er kontrolleret og fri for nedvisningsmidler og stråforkorter.

Vi arbejder fortsat på at have så rent og ærligt et produkt som muligt, uden at gå på kompromis med vores værdier eller den gode smag.

Prøv Miss Bagel med den originale, amerikanske smag

Find udvalget af bagels på vores webshop

Køb Miss Bagel her