Bag den udsøgte smagsoplevelse står vores dygtige håndværksbagere, der fokuserer på det perfekte bid, den rette krumme og den uforlignelige smag. Dette er vores passion, og hver dag dedikerer vi os til at bage brød af højeste kvalitet til hele Danmark fra vores bageri i Espergærde, Nordsjælland.

Siden etableringen i 2001 har Miss Bagel været synonym med førsteklasses kvalitet, rene råvarer og respekt for den ægte amerikanske opskrift. Vi dedikerer os til at arbejde med nøje udvalgte, sunde og naturlige ingredienser, herunder mel uden stråforkortere og uden nedvisningsmidler. Vores engagement afspejles i brugen af rent smør i både kager og briocheboller, autentisk cheddarost på vores bagels og samt masser af fuldkorn i vores grove brød.

Prøv de lækre bagels fra Miss Bagel!

Find sortimentet af bagels på vores webshop

Køb Miss Bagel her

RENE RÅVARER

For nogle år siden gennemgik vi omhyggeligt vores opskrift og foretog en grundig rensning af ingredienslisten ved at fravælge råvarer med et højt indhold af tilsætningsstoffer. Dette gjorde vi uden at gå på kompromis med den høje kvalitet, vi er kendt for. Vores overbevisning er, at dette resulterer i et renere produkt. Alle vores bagels er nu fuldstændig fri for fedtstoffer (med undtagelse af vores chili/cheddar bagel), og vores brød samt kager indeholder kun et minimum af E-numre.

 

Vi undlader også at benytte konserveringsmidler og har i stedet valgt at tilbyde hele vores sortiment som frostvarer. En betydelig del af det mel, vi anvender, bærer mærket “Naturaks”, hvilket betyder, at det er nøje kontrolleret og frit for nedvisningsmidler og stråforkorter.

Vi fortsætter vores indsats for at opretholde et produkt, der er så rent og ærligt som muligt, uden at gå på kompromis med vores kerneværdier eller den udsøgte smag, som kendetegner vores produkter.

Prøv Miss Bagel med den originale, amerikanske smag

Find udvalget af bagels på vores webshop

Køb Miss Bagel her