Naturmælk er et økologisk og biodynamisk mejeri i Sønderjylland, der er ejet af 44 landmænd og deres familier.

Med Naturmælks produkter mødes toppen af dansk gastronomi med ildsjælene fra Naturmælk om et fælles mål: At skabe de bedste mulige smagsoplevelser. Vi har en hel serie af unikke produkter, der er skabt særligt til danske toprestauranter og professionelle.

De udvalgte økologiske oste fra Naturmælk

Et udvalg af Naturmælks kvalitets-oste. Ostene er et udtryk for en variation og en rejse i smag, konsistens og oplevelse. Vi ønsker dig god fornøjelse på rejsen for dine smagsløg, og håber at du samler appetit på mere..

Rød Kristian

En kraftig kitmodnet ost.
Smag: Fløde med strejf af honning.
Skorpe: Rødkit – spiselig

Rå Hathor

Råmælksosten fremstilles af rå-mælk fra køer, der græsser på Evald og Erene Vestergaards gård ”Lille Tanghus”.  Og her ligger osteriet Hinge
Lagring: 36 uger
Smag: En let syrlig smag tilsat noter af søde frugter og nødder

Høost

Høosten fremstilles af hømælk, som er mælk fra køer, der primært får tørret græs (hø) om vinteren og græs hele sommeren.

Lagring: Min. 12 mdr.
Smag: Abrikos- nøddeagtig

Lille Tanghus

En kit modnet, økologisk hvidskimmelost, der smelter på tungen. Osten er blød hele vejen igennem og tilbyder gavmildt en fyldig smag af brie.
Skorpe: Hvidskimmel og rødkit

Høost Natura

Hø-ost Natura er mild, lidt salt og tør i smag og konsistens, og så smager den en lille smule forskelligt afhængig af hvilken gård, mælken kommer fra.
Skorpe: Rødkit

Povls bro

Povlsbro er en emmentaler type, der modner/ lagrer i ca 12 uger for at den karakteristiske smag kan opnås. Osten har en smag af fløde og lidt noter af nødder.

Prøv produkterne fra Naturmælk

Find det store sortiment på vores webshop

Køb udvalget fra Naturmælk her

Find bl.a. disse produkter fra Naturmælk på vores webshop