Log på webshoppen

Vi har et bankende hjerte for økologi - økologi med et stort fedt rødt Ø.

Øllingegaard Mejeri er ikke kun en smuk tegning på kartonen, vi findes i virkeligheden, i hjertet af Nordsjælland. Her tager vi godt imod den dugfriske økologiske mælk. Den fortjener respekt, for det er råvaren til den palette af økologiske mejeriprodukter, som har gjort Øllingegaard Mejeri til mejerihåndværkets trygge bastion.

ØLLINGEGAARD MEJERI

Øllingegaard er et mindre mejeri, og det vil vi fortsat være. Vi mener at der er store fordele ved at forblive små, for at kunne holde fast i kvaliteten og fleksibiliteten, og at vi i morgen også kan lave netop det specielle produkt, som vores kunder måtte ønske. Uden at producere flere tusinde af slagsen. Vi går ikke i takt med klassens store drenge. Alting ville så blive ens.

ØKOLOGISKE LANDMÆND

Vores otte økologiske landmænd er vores råstof. Uden dem var der intet mejeri.

Landmændene, der ejer Øllingegaard er meget forskellige mht. størrelse af landbrug, antal køer, mindset- og alder. Men netop dette, at alle har deres helt eget særpræg gør, at vi har en meget alsidig gruppe af landmænd, der står bag os. Alle engagerer sig i netop deres mejeri med et væld af ideer og visioner for en fælles fremtid – og er dermed med til at bidrage positivt til at udviklingen fortsætter og at vi konstant bevæger os fremad.

Bæredygtighed på gårdene

Landmanden arbejder målrettet på at skabe gode forhold for alt liv på gården. Derfor får de lavet en RISE bæredygtigheds model som guider dem til at udvikle deres gård i en bæredygtig retning. Det handler om klima, biodiversitet, energi, dyrevelfærd, næringsstoffer, vand, økonomi, livskvalitet og meget mere. Med RISE modellen i hånden får landmanden et øjebliksbillede af hvilke konkrete handlinger der kan øge bæredygtighed på gården.

Prøv de lækre produkter fra Øllingegaard

Find sortimentet på vores webshop

Køb udvalget fra Øllingegaard her  

Find bl.a. disse produkter fra Naturmælk på vores webshop