Log på webshoppen

Med fokus på danske madvaner tilbyder Orkla Foods Danmark produkter, som er tilpasset det professionelle køkken. Mange produkter fra Orkla Foods Danmark går mange generationer tilbage og har deres egen historie. Størstedelen er dansk produceret og passer til dansk madkultur.

Men madvaner ændrer sig, og vi har fornyet og udvidet sortimentet gennem tiden - fx med produkter tilpasset den nye plantebaserede trend. Du kan finde opskrifter, tips til serveringer og andet inspiration samt produktkatalog på vores professionelle madsite, FoodAppeal.dk.

Inspiration til det professionelle køkken – fra Streetfood til kantine

Hos Orkla Foods Danmark går traditioner, godt håndværk og fornyelse hånd i hånd. Vores brede sortiment matcher vegetar- og streetfoodtrenden, som stormer frem, og vi har alt, hvad du skal bruge til hurtige, varierede og lækre serveringer med produkter fra bl.a. Bähncke, Anamma og Beauvais.

Bähncke ved hvad det danske folk kan lide – siden den første pølsevogn gjorde sit indtog i København i 1920’erne, har Bähncke været leverandør til de danske pølsevogne. Vi har opskrifter, der går helt tilbage til den tid, fx Bähncke Hotdog Ketchup. Dengang som nu leverer Bähncke det mest foretrukne tilbehør til pølser, burgere, hotdogs og bøfsandwich. Christina Buchgraitz, Gågadens pølsevogn i Odense udtaler:

Jeg bruger Bähncke produkter, fordi det er dem, jeg bedst kan lide. Jeg tror på, at når man sælger det, man selv helst vil have, så kan kunderne også rigtig godt lide det.

Bähncke er ikke forbeholdt pølsevognene – vi har netop lanceret en ny cremet og smagfuld Bähncke Aioli og en Bähncke Vegansk Mayonnaise.

Find masser af inspiration til serveringer, produkter og løsninger i vores to koncepter – Fastfoodies og Tasty Catering.

I Fastfoodies konceptet præsenterer vi tips, tricks, opskrifter og sæsonaktuel inspiration målrettet fastfood, streetfood, café mv. Det skal være let at lave smagfulde serveringer, der er lige til at lange over disken hver dag. Du finder også masser af grønne genveje til kundernes vegetariske ønsker.

I Tasty Catering konceptet  præsenterer vi tips, tricks, opskrifter og sæsonaktuel inspiration målrettet kantiner. Det skal være let og ligetil at lave smagsoplevelser, når der hver dag er mange, der skal til fadet. Du finder også masser af nye måder at gøre menuen grønnere og kødfri på i din kantine.

 

Prøv de smagfulde dressinger fra Bähncke!

Vælg den dressing, der passer til din opskrift på webshoppen

Køb din favorit Bähncke dressing her