Hos Orkla Danmark tilbyder vi produkter tilpasset det professionelle køkken. Vores fokus ligger på danske madvaner og fødevaretendenser, og mange af vores produkter har en unik historie, der går flere generationer tilbage.

Danskernes madvaner skifter. Kostrådene ændrer sig, og der er stigende fokus på bæredygtighed. Disse tendenser holder vi nøje øje med, så vi kan indfri vores kunders ønsker og behov. Bl.a. til det grønne og det plantebasserede køkken, som vinder mere og mere frem. Med vores tre koncepter Tasty Catering, Fast Foodies og Casual Dining giver vi tips til dig i kantinen, i pølsevognen og i restauranten. Besøg vores inspirationsunivers Foodappeal.dk og se mere.

Inspiration til det professionelle køkken – fra Streetfood til kantine

Hos Orkla Danmark går traditioner, godt håndværk og fornyelse hånd i hånd. Vores brede sortiment matcher både det grønne, plantebaserede køkken og streetfoodtrenden. Vi har alt, hvad du skal bruge til hurtige, plantebaserede, varierede og lækre serveringer med produkter fra bl.a. Bähncke, Naturli’ og Beauvais.

Lige præcis Bähncke ved, hvad det danske folk kan lide. De har nemlig været leverandør til danske pølsevogne lige siden, den første pølsevogn gjorde sit indtog i København i 1920’erne. Og faktisk, så går vores opskrift på Bähnke Hotdog Ketchup helt tilbage til den tid.

I dag leverer Bähncke stadig det mest foretrukne tilbehør til pølsevognen. Og mere til. For ud over at være den perfekte makker til pølser, burgere og hotdogs, rummer sortimentet nu også Aioli, Vegansk Mayo, Kikærte Remo og Kikærte Mayo. Perfekt dip til fingerfood.

Fastfoodies, Tasty Catering og Casual Dining: Hvad er det?

Fastfoodies-konceptet er til dig, der leder efter tips, tricks, opskrifter og sæsonaktuel inspiration målrettet fastfood og streetfood mv. Vi tror på, at det skal være let at lave smagfulde serveringer, der er lige til at lange over disken hver dag. Også til de kunder, der ønsker et grønt alternativ.

Tasty Catering er til dig i kantinen. I konceptet  præsenterer vi tips, opskrifter og sæsonaktuel inspiration. Så det er let og ligetil at tilberede lækre retter til de mange, der hver dag skal til fadet. Konceptet indeholder også masser af inspiration til at gøre kantinemenuen mere grøn, bæredygtig og kødfri.

Med Casual Dining giver vi tips og inspiration til restauranter og caféer. Vi har produkter og løsninger, der matcher dine kunders ønsker. Ta’ fx Naturli’s sortiment. Det er fyldt med lækre alternativer til kødretterne, så du kan skabe et plantebaseret menukort.

Prøv en lækker, saftig bøf på 150 g fra Naturli'

Køb her  

 

 

Prøv de smagfulde dressinger fra Bähncke!

Vælg den dressing, der passer til din opskrift på webshoppen

Køb din favorit Bähncke dressing her