Med OSCAR får du høj kvalitet skabt med fokus på smag, råvarekvalitet, funktionalitet og fødevaresikkerhed. Vi er dedikeret til at skabe løsninger, der bringer dig værdi i køkkenet, uanset om det er til din saucebase, suppe eller den sidste tilsmagning af din ret.

Vi står klar med ekspertise og inspiration, så du kan skabe innovative retter på ingen tid. OSCAR - giver dig tid til mere.

OSCAR

  Med OSCAR er der fokus på kvalitet

  ..fra råvaren til færdigt produkt.

  Vores råvarer bliver udvalgt med omtanke og et stort fokus på at opnå den bedste smag i produktet. Kvaliteten af vores fond, bouillon, suppe og sauce kontrolleres kompromisløst, fra før råvarerne ankommer til fabrikken, og til afsendelse af det færdige produkt.

  Vores fokus er på at sikre dig ensartet kvalitet og samme smag hver gang.

  OSCAR i dit køkken

  Gå på jagt efter de rette OSCAR løsninger for dig og dit køkken i vores store udvalg af produkter og smagsvarianter.

  OSCAR SIGNATURE:

  Fond og bouillon lavet fra bunden af friske ben, grøntsager, urter
  og vand. 100% naturlige råvarer, ingen tilsætningsstoffer og ingen tilsat salt.

  OSCAR SAUCER KLAR TIL BRUG:

  Alsidige saucer lavet efter autentiske opskrifter, som bidrager til at fuldende og løfte retten. Du kan bruge saucerne direkte som de er efter opvarmning, eller bygge videre på dem og personliggøre lige netop din sauce.

  OSCAR FOND KONCENTRAT:

  Let opløselige koncentrater med en autentisk smag. Sortimentet er bredt og indeholder både klassiske, økologiske og nye varianter, som f.eks. OSCAR Asiatisk Fond koncentrat og OSCAR Muslingefond koncentrat.

  OSCAR PREMIUM:

  Innovative smagsprofiler i form af flydende smagsgivere eller pastaer. Produkterne kan anvendes både kolde og varme, til f.eks. tilsmagning af saucer, dressinger, marinader, gryderetter og farsretter.

  GØR DIT KØKKEN ENDNU SKARPERE MED OSCAR!

  https://www.youtube.com/watch?v=cE2W29CPKq4

  Prøv de smagfulde produkter fra OSCAR!

  Find det store sortiment på vores webshop

  Køb udvalget fra OSCAR her

  Find bl.a. disse produkter fra OSCAR på vores webshop