Plantemageren – fantastiske flydende urter fra den danske muld

Plantemageren er en virksomhed, som producerer økologiske produkter lavet af egne råvarer. Plantemageren startede i 2013 med en bar mark, og siden er et økologisk gartneri og engros køkken blomstret frem af mulden. Plantemageren starter helt simpelt med et frø og følger planten eller frugterne helt til høst, hvor de tages under kærlig behandling i køkkenet. Resultatet af det er de fineste og reneste økologiske produkter.

Plantemageren siger tak til naturen

Mændene bag Plantemageren har økologien i deres DNA. Det er nemlig naturen, vi alle er kommet af, og den skal vi værne om og passe godt på. Samtidigt er økologi vejen til den gode smag, hvis du spørger Plantemageren. De naturlige råvarer giver nemlig råvarerne en autentisk smag.

De fantastiske flydende urter

Plantemagerens fantastiske flydende urter er dyrket, passet og plejet af mændene bag Plantemageren. De friske krydderurter konserveres med eddike og salt, så den friske smag bevares, og du kan få et produkt, der kan opbevares uden for køleskabet og holde sig efter åbningen. Plantemagerens chiliprodukter er i en klasse for sig – chilierne er nemlig hjemmedyrket og hjemmehøstet, og det betyder, at de ca. 65 chilisorter giver en fantastisk smag til Plantemagerens chiliprodukter.