Polar Seafood er din garant for kontrolleret kvalitet fra hav til bord. Vi er stolte af vores produkter. Vi er stolte af den bæredygtige fangst, den unikke forædling og nytænkning.

Vi er stolte af et sortiment, der gør det nemt at gøre det lækkert. Sammensat efter mange års tæt samarbejde med lige så stolte fagfolk på restauranter og caféer, i kantiner, i catering, syge-/plejesektoren og i samarbejde med vores egne, kompetente Polar Seafood medarbejdere.

Med stoltheden om bord og til bords

Det er en rød tråd – stoltheden. Du mærker det hos den grønlandske fisker, der den dag i dag haler hellefiskene op gennem et hul i isen eller henter dagens fangst i joller eller kuttere og bringer den til den lille Polar Seafood fabrik i bygden. Du mærker det hos trawlbossen og matrosen på de ultramoderne flydende rejefabrikker. Du mærker det hos rejepillerne i Nuuk og Aasiaat og hos røgemesteren på havnen i Esbjerg. Og du mærker det ikke mindst hos os i salgsstyrken hos Polar Seafood Foodservice.

Stoltheden over produkter, der er resultatet af ansvarlighed og respekt for havets ressourcer – og for krævende kunders krav til kvalitet, velsmag og leveringssikkerhed.

Grønlandske rejer – bedre bliver det ikke

Vi fanger vores MSC-certificerede rejer bæredygtigt med trawl på 300-500 meters dybde i det iskolde vand ved Grønlands vestkyst. Her har de i 5-7 år vokset sig smagfulde og spændstige, og rejerne fra Polar Seafood er en efterspurgt delikatesse verden over.

Røget laks – et håndværk med traditioner

På havnen i Esbjerg er det røgemesterens erfaring, der afgør, hvor mange timer laksen skal ryges – afhængig af vejr og vind. Prøv fx Polar Grand Cru-laks, der er koldrøget på bøgeflis – tørsaltet og skåret fra hale mod hoved.

Naturel eller paneret – et sortiment til inspiration

Fra naturelle fileter og loins til tidsbesparende, panerede og forstegte fisk og specialiteter til hverdag og særlige lejligheder.

Vil du smage forskellen i dit køkken?

Få adgang til Polar Seafoods store sortiment af kvalitetskontrolleret fisk og skaldyr på webshoppen!

Find det lækre udvalg her