Rokkedahl – bæredygtige, danske kyllinger

Rokkedahl kyllingerne opdrættes på det familieejede landbrug i Nordjylland. Familien bag går op i deres kyllingers velfærd med liv og sjæl, og det kan smages, når du sætter tænderne i en Rokkedahl kylling. Familien har arbejdet med opdræt af kyllinger igennem tre generationer, og de arbejder hårdt for at sikre, at deres kyllinger lever et godt liv med masser af frihed og friluft.

Bæredygtighed er vigtigt for familien bag Rokkedahl kyllinger, og derfor opvarmes kyllingestaldene miljøvenlig, og de bruger kun 100% grøn vindmølleenergi.

Alle Rokkedahl kyllinger er

  • 100 % salmonellafri
  • Kort transporttid
  • Lokalt produceret
  • 100 % kød – ingen tilsat marinade, lage eller tilsætninger
  • 100 % danske

Derudover så får alle Rokkedahl kyllingerne en naturlig og særlig sammensat foder, som sikrer dem optimal sundhed. Alle kyllingerne er født, opvokset og siden slagtet i Nordjylland.