Royal Greenland er en engageret partner for fagfolk inden for foodservice. Vi leverer smagfulde og bæredygtige fisk og skaldyr fra det iskolde Nordatlanten, som er med til at skabe særlige og lækre retter.

Vi er passionerede omkring fisk og skaldyr og er stolte af vores løsninger til det professionelle køkken. Gennem inspiration til nye ideer, tips, opskrifter og smagskombinationer kan vi sammen løfte dine fiske- og skaldyrsretter til nye højder.

Gode grunde til mere fisk og skaldyr på menuen

De fleste af os ved godt, at vi kan blive bedre til at spise mere fisk… Men dykker man ned i tidens store trends, findes der faktisk masser af grunde til også at gøre noget ved det én gang for alle!

En af de store trends er, at mange gerne vil spise mindre kød, hvilket gør det oplagt at servere mere fisk og skaldyr. Derudover er fisk og skaldyr utroligt sundt og fedtfattigt, hvilket igen taler ind i den sundhedsbølge, vi har oplevet de sidste mange år.

En anden trend er fokus på madspild, som både økonomisk og miljømæssigt giver rigtig god mening. Med Royal Greenlands fisk kan du nemt bidrage til at minimere madspildet i dit køkken. Vores naturfisk findes i ensartede portioner i mange forskellige størrelser og udskæringer. Du slipper selv for at filetere fisken og har ingen afskær. Derudover kan du nøjes med at tage det op ad fryseren, du skal bruge, så du undgår spild.

Det gælder også for vores panerede fisk. Prøv fx vores færdigstegte panerede fisk, som er perfekte i travle køkkener, hvor der stilles store krav til spændende og varierende menuer. Med de færdigstegte fisk er fødevaresikkerheden på plads, da de er stegt til en kernetemperatur på 72°C og derfor er klar til brug efter optøning. De smager dog også godt, hvis de varmes direkte fra frost.

Fri-for er også en trend, der vinder mere og mere frem. Med vores fisk med glutenfri panering får du en meget velsmagende og supersprød paneret fisk, som kan serveres til glutenallergikere, men også sagtens til alle andre, hvilket reducerer kompleksiteten i køkkenet.

Find fx disse produkter fra Royal Greenland på webshoppen

Prøv Royal Greenlands produkter i dit professionelle køkken!

Se det store udvalg af fisk og skaldyr fra Royal Greenland på vores webshop

Køb her