Thise Mejeri ligger i landsbyen Thise i det nordvestlige Jylland og blev grundlagt af 7 økologiske pionerer. For Thise er økologi ikke et koncept men en dybtliggende holdning.

Vi fremstiller et bredt sortiment af økologiske mejeriprodukter og står bl.a. bag nyskabende og dagsordensættende produkter som Jerseymælk, Skyr, Vesterhavsost, Urmælk, Græsmælk og mælk Ad Libitum. Vi anvender ingen E-numre, men går efter kompromisløs, økologisk kvalitet skabt af innovation og begejstring.

Prøv Thises mange mejeriprodukter

Se det store udvalg af mejeriprodukter fra Thise på webshoppen!

Køb her

Mælk er ikke bare mælk

Thise Mejeri leverer økologiske mejeriprodukter, produceret med omtanke og kærlighed. Rene råvarer og ren fornøjelse. Thise Mejeri er i 2019, 2020, 2021 og 2022, blev kåret som det mest bæredygtige varemærke inden for fødevarer af Sustainable Brand Index.

Hos os er mælk ikke bare mælk, ligesom ost er lig med en stribe af prisvindende specialoste. En stor del af vores mælk kommer fra den lille gule jersey-ko. Vi modner oste på mejeriet, i vores kalkstens-grube i vestjyske Hjerm og i vores ostelager tæt på Vesterhavet ved Bovbjerg Fyr. Det giver karakter og velsmag. Masser af velsmag.

Vesterhavsost, Grubéoste, Juleost, Blå Ost. Siden vi lancerede Vesterhavsost i 2008, har verden ikke været den samme. Den nye ost startede sin karriere som et lille nicheprodukt, men har udviklet sig til at blive Thises suverænt største ostetype. I kølvandet af Vesterhavsosten er familien af specialoste blevet udvidet, og vi er i dag garant for en lang række af anderledes og smagfulde oste.

Prøv de populære oste fra Thise!

Find udvalget af specialoste fra Thise på webshoppen

Køb Thises specialoste