Topkærgaard – ren familieidyl

Hvis din vej en dag fører dig til Topkærgaard, så vil du straks blive overvældet af en nostalgisk følelse af dansk familieidyl, når det er bedst. Topkærgaard er nemlig en økologisk gård i idylliske omgivelser ved Kasted – mellem Skejby og Tilst. Gården er placeret kun 8 km fra Aarhus Centrum, men Topkærgaard kunne ikke være længere væk fra byens stress og jag. Her hersker nemlig fred og ro. Her er respekten for dyr, mennesker og naturen i højsædet.

Gården er ejet og drevet af to familier bestående af 3 generationer; Kim & Lene, Anders, Sille & Clara, og gården drives under mottoet “Jorden har vi lånt af vores børnebørn”.

I forårs- og sommerperioden kan du tage børnene med og besøge alle gårdens dyr, besøge den økologiske gårdbutik, gå en tur i de idylliske omgivelser og opleve en rigtig økologisk bondegård.

På Topkærgaard driver de ikke bare økologisk landbrug og en økologisk gårdbutik – de driver også en socialøkonomisk virksomhed, hvis formål er at hjælpe mennesker, som er i afklarings- og ressourceforløb.

På Topkærgaard består bedriften af: køer, får, lam, geder, grise, høns, ænder, gæs og heste, og derudover har de også en mindre grøntsagsproduktion.