True Gum er fri for plastik, aspartam og kunstige smagsstoffer. Det velsmagende tyggegummi er vegansk og 100 % bionedbrydeligt.

Stifterne bag True Gum har fra starten af haft en mission om at kunne tilbyde et tyggegummi, som er af høj kvalitet og bedre for miljøet. Denne mission er realiseret med True Gum, som er dansk, håndlavet og et naturligt alternativ til konventionelt tyggegummi.

Se sortimentet fra True Gum

Find det naturlige, velsmagende tyggegummi på vores webshop

Køb True Gum  

God smag og kvalitet - og bedre for vores planet

True Gum bliver produceret i København, hvor det dedikerede team arbejder kompromisløst for at producere velsmagende tyggegummi. Lokationen gør også, at vi regelmæssigt kan finpudse opskriften og konstant sikre den høje kvalitet.

Meget tyggegummi i dag er fyldt med plastik, kunstige sødestoffer og BHA, men vi tror på, at bedre ingredienser og en bedre holdning giver bedre tyggegummi.

True Gum skærer de unødvendige ingredienser fra og er fri for plastik, aspartam og uønsket kemi. True Gum består blot af fire kerneingredienser af højeste kvalitet, som kommer fra naturlige og veganske kilder:

  • Naturlig gummibase, som er bæredygtigt tappet fra sapodillatræer
  • De plantebaserede og naturlige sødemidler, Stevia og xylitol
  • Økologisk, vegetabilsk glycerin til at forhindre udtørring
  • Naturlig smag – vi bruger rigtig smag fra rigtige ingredienser

 

3 lækre varianter

True Gum fås i tre smagsvarianter. En forfriskende Mint & Matcha, en opkvikkende Ginger & Turmeric og en smagfuld Liquorice & Eucalyptus.

Som et vegansk certificeret tyggegummi, der kan nedbryde sig selv i naturen, kan du tygge løs med god samvittighed – velvidende, at True Gum er et både velsmagende og venligere alternativ til det gængse tyggegummi!

Prøv True Gum tyggegummi

Find det veganske og miljøvenlige tyggegummi på vores webshop

Køb True Gum