Når du elsker at bage

… vil du også elske at bage med Valsemøllen

Valsemøllen er for dig, der elsker at bage. Dig der bager hele tiden eller bare engang i mellem, til familien eller bare for dig selv. Med fokus på håndværket, de gode råvarer og den rendyrkede kærlighed til bagning, skaber vi produkter, der smager af mere.

Valsemøllens historie

Vores mølletraditioner og bageglæde stammer helt tilbage fra 1899, hvor Valsemøllen blev grundlagt. Dengang leverede vi mel til danske bagerier og i 1920’erne begyndte vi også at tilbyde vores mel til de danske familier under navnet Valsemøllen og senere hen Finax, nu er vi vendt tilbage til rødderne og hedder Valsemøllen igen.

Valsemøllens hovedkontor og største mølle ligger stadig på havnen i Esbjerg, hvor det hele startede, men siden har vi også fået møller i Køge og Svendborg. I dag er vi ca. 130 medarbejdere: Møllere, udviklingsbagere, laboranter, kontormedarbejdere og meget mere.

Vores 3 danske møller

Møllen i Esbjerg ligger lige der, hvor den første mølle blev bygget i 1899. Den har en smuk placering på havnen i Esbjerg. Her producerer vi ca. 90.000 tons mel og kerner årligt.

I 1989 udvidede vi med møllen i Køge, hvor vi i dag producerer vi ca. 60.000 tons mel og havregryn årligt.

Siden 2007 har møllen i Svendborg været en del af Valsemøllen, og her producerer vi årligt 10.000 tons af de traditionsrige Gule Ærter ® og havregryn.