Når der skal ost på bordet, så går du ikke galt i byen med Wernerssons store udvalg! Her kan du finde noget til enhver smag. Vi er specialister i opbevaring og forarbejdning af ost.

Wernersson Ost tilbyder bl.a. hvidskommelsoste fra Kolbrie ligesom du også finder mozzarella fra Michelangelo og den lækre Jarlsbergost. Uanset hvilken ost du foretrækker, så kan du være sikker på, at de alle er i høj kvalitet, og på den måde er de med til at sætte prikken over i'et i dine retter.

Wernersson Ost

Wernersson Ost Danmark startede op i Tølløse nær Holbæk og har primært fokus på køb, forædling, salg og markedsføring af et internationalt sortiment med 1.200 produkter. Vi hed oprindeligt Tølløse Ost og startede vores drift i 1942.

Passion – Tradition – Innovation! Det er en kunst at fremstille ost, men det kræver også en Ostemester at opbevare og forædle osten. Viden og års erfaring er påkrævet for at tage vare på ostene på den bedst mulige måde. Hos Wernersson Ost har vi specialiseret os i opbevaring og forarbejdning af ost fremfor egen produktion og osteri.

Læs mere om Kolbrie

Læs mere om Michelangelo

Læs mere om Jarlsberg

Prøv de smagsfulde oste fra Wernersson Ost!

Find det store udvalg af oste fra Wernersson Ost på vores webshop

Køb her

Prøv de lækre Wernersson oste!

Se sortimentet på webshoppen

Køb Wernersson Ost