Frugt & Grønt i sæson

Hos Dagrofa Foodservice har vi et unikt kendskab til frugt og grønt, som sikrer, at vi altid har et bredt sortiment af sæsonens allerbedste råvarer. Det gør det nemmere for dig at tilpasse dit menukort til årstiden.

Vi har bl.a. et stort udvalg af regionale råvarer, og har fokus på at give lokale, danske producenter en hovedrolle i dit professionelle køkken. Vi forstår vigtigheden af at arbejde tæt sammen med avlere og producenter i et partnerskab. Derfor køber vi frugt og grønt direkte hos producenterne, uden mellemled. Varens rejse fra jord til bord starter hos den producent, der netop har ekspertisen, jordbunden og de klimatiske forhold til at dyrke netop den vare i den allerbedste kvalitet – Og det er ikke nogen tilfældighed.

Det store udvalg af frugt og grønt spænder både over de gængse varer, de særlige varer og de unikke varer for de enkelte sæsoner.

I denne artikel vil vi fremhæve de råvarer, der er i sæson i årets forskellige måneder. Her vil du hver måned kunne finde et overblik over de frugt- og grøntvarer, der er allerbedst i de enkelte sæsoner, og vi vil samtidig dykke ned i fem udvalgte råvarer for hver måned, med fokus på fagligt nørderi, viden og ekspertise.

Her vil du også kunne downloade vores flotte plakater, som du kan printe og hænge op i dit køkken eller i din forretning. Du kan samtidig downloade en skrivebordsbaggrund til din computer herunder.

 

 

Udfyld formularen herunder og få tilsendt sæsonplakaterne til print samt skrivebordsbaggrunde til din computer.