Det Bæredygtige Bord

Grøn Fokus sætter bælgfrugter på menuen

Grøn Fokus sætter bælgfrugter på menuen

Rikke Gryberg, som er Key Account Manager hos Grøn Fokus har lavet følgende opskrift på en chokoladekage med bælgfrugter.

Læs mere
Bæredygtigt hotel – sådan!

Bæredygtigt hotel – sådan!

Tag med på en grøn rejse fortalt af Ninna, der er køkkenchef på det bæredygtige Sinatur Hotel Haraldskær

Læs mere
Lokale øko-græskar fra Thorsbjerggaard

Lokale øko-græskar fra Thorsbjerggaard

Elsker dine gæster også, når du fortæller om dine råvarer? Her giver vi dig 2 enkle tips til at anvende lokale, frilandsdyrkede og økologiske græskar fra Thorsbjerggård ved Skælskør

Læs mere
Ansvarlig julemenu med gris fra Grambogård

Ansvarlig julemenu med gris fra Grambogård

Går dine julekunder og gæster (ligesom 8 ud af 10) også op i dyrevelfærd? Vi giver dig 2 enkle tips til at sætte gris fra Grambogård på dine julemenuer anno 2022. Med 2 grønne hjerter for endnu bedre dyrevelfærd.

Læs mere
Sådan styrker du din bæredygtige køkkenprofil med danske økologiske oste

Sådan styrker du din bæredygtige køkkenprofil med danske økologiske oste

tips fra Them Andelsmejeri og Thise Mejeri til at gøre dit køkken mere økologisk og lokalt.

Læs mere
Gør maden bæredygtig

Gør maden bæredygtig

Går du og dine gæster op i bæredygtighed? Vi giver dig 5 enkle råd til at skabe flere bæredygtige måltider på den gæstfrie måde, så alle kan være med.

Læs mere