2 veganske baskere til din julemenu

Julen er hjerternes tid, og julemaden er en kærkommen fællesnævner til en dejlig jul i selskab med dem, vi har kær. Der er mange traditioner og følelser forbundet med julen, og især med julemaden. Derfor er det også vigtigt at kunne servere lige det, dine gæster ønsker, så det lækre julebord får alles munde til at løbe i vand.

Det stiller store krav til branchen både at kunne servere de klassiske kødbaserede juleretter og samtidig de veganske og plantebaserede menuer. Derfor har vi udviklet to plantebaserede baskere til din julemenu, som smager så godt, at dine gæster sent vil glemme dem.

Pastinakfilet med tatarsauce

Den ene opskrift er en planteudgave af en fiskefilet i nye klæder. Pastinakfileten kan forberedes og fryses ned til de dage, hvor der skal serveres veganske retter. Servér den som et lækkert stykke smørrebrød, som vi har gjort det her, brug den som hovedelementet i en vegansk salat eller som det plantebaserede alternativ til den panerede krebinet.

Aubersild med karrysalat

Den anden opskrift er en plantebaseret udgave af en vaskeægte klassiker på det danske julefrokostbord: Den højtelskede sildeanretning. Også med denne opskrift har du mulighed for at preppe dine plantesild på forhånd, faktisk allerede når auberginesæsonen ruller ind over os fra august måned. Den bliver nemlig bagt og herefter syltet, og du kan anrette den lige præcis, som du ville gøre det med den klassiske sennepssild, den stegte sild eller som vi har gjort det i denne opskrift, som karrysilden.

 

Convenience med stor smag

Med disse to opskrifter forsøger vi at imødekomme de stadigt større krav til en i forvejen presset branche, med retter lavet fra bunden, som begge kan preppes på forhånd.

Med lækre, plantebaserede convenience-produkter fra By Kavsman, kan I spare endnu mere tid i køkkenet, helt uden at gå på kompromis med smag og kvalitet. Her kan du få både den panerede pastinak til dit fiskefilet-alternativ og marinerede auberginer i karry til dine karry-aubersild.

By Kavsman er drevet af Lotte Kavsman og Dorte Rosenkrantz-Kavsman, som er tredje generation i familien. Her ser de to søstre respektfuldt tilbage på to generationers hårde arbejde, men også gerne fremad. By Kavsman bygger grundlæggende på tre værdier: agilitet, innovation og kvalitetsbevidsthed, og de er drevet af at sætte deres egen smag på tingene. Alt dette med lokale råvarer, god kvalitet og den lækre smag i hovedsædet.

Herunder kan du shoppe hele By Kavsmans sortiment direkte i vores webshop.

By Kavsman

Se hele sortimentet og shop direkte i webshoppen her!

Webshop