Casual Dining 2023 – Sammen udvikler vi den danske madscene

Onsdag den 27. september blev vores årlige inspirationsmesse Casual Dining afholdt i Bella Centret. Titlen på årets arrangement var ’Sammen udvikler vi den danske madscene’, og der inviterede vi hele MadDanmark til bords! 

“Sammen udvikler vi den danske madscene” dækker over temaerne Smag & Nørderi, Ansvarlig Menu og Dansk/Lokalt. Vi skal inspirere de dygtige kokke ude i køkkenerne, fremme og forme fremtidens køkkenpersonale, sætte ansvarlighed for kloden øverst på menuen, nørde helt ned i detaljen og dele ud af faglighed, ekspertise og kærlighed til mad og alle dens herligheder. Og det gjorde vi med succes!

I 2022 var der 1.000 tilmeldte til arrangementet, og den rekord blev slået markant, da der i år var registreret mere end 1.500 repræsentanter fra bl.a. professionelle køkkener på deltagerlisten.

I år havde vi tre store madscener, hvor der i løbet af dagen blev afholdt en lang række masterclasses, hvoraf flere var med arrangementets vært Simon Jul i spidsen.

Som noget nyt bød Casual Dining på en talentkonkurrence for dygtige kokkelever – nemlig semifinalen i BMW MASTERS Talent. Her dystede tolv udvalgte kokkelever om pladser i konkurrencens finale, der i samarbejde med Brønnum og BMW Jan Nygaard bliver afviklet næste år.

Vi takker alle gæster og leverandører for en fantastisk og inspirerende dag!

Se hvordan det hele gik i videoen herunder, hvor man tydeligt kan mærke, at energien var helt i top!

Nyhedsbrev sign-up

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få info til næste års Casual Dining!

Tilmeld dig her