Casual Dining oplever boom i billetbookinger

Casual Dining – inspirationsmessen til professionelle køkkener – er tilbage som fysisk messe, og interessen for at sikre sig billet er større end nogensinde; mere end 1250 gæster har allerede booket.

Når Casual Dining, som Dagrofa Foodservice står bag, er tilbage i fysisk form den 22. september i Bella Center, bliver det med rekordstor gæstetilslutning til begivenheden.

Sidste år blev Casual Dining afholdt som Digital Dining grundet coronanedlukninger og restriktioner, men det ser nu ud til, at vi trænger til at komme ud og møde hinanden til de fysiske messer igen.

Forventer besøgsrekord

I 2019 da Casual Dining senest blev afholdt som fysisk event, var besøgstallet 507 personer i Bella Center.

Allerede 20 dage før det går løs til Casual Dining, har mere end det dobbelte antal gæster meldt deres ankomst til fødevaremessen senere på måneden.

På leverandørsiden har Casual Dining ligeledes fået vokseværk, da det nu er muligt at besøge 70 leverandørstande, som i de fleste tilfælde vil stå klar med to små velanrettede serveringer, gæsterne kan smage.

Som et nyt tiltag præsenterer Casual Dining et program for dagen med oplæg, nyheder og madspildsrunde, som alt sammen taler ind i temaet bæredygtighed og tidens trends og tendenser.

Info om Casual Dining: 

Casual Dining er Dagrofa Foodservices tilbagevendende inspirationsmesse til professionelle køkkener – store som små, og er afholdt hvert år siden 2017, og har kun vokset sig større siden – både på leverandør- og kundesiden.

Til messen omdannes Bella Center til et stort madmekka, hvor du kan forvente en dag fyldt med gastronomisk vidensdeling på tværs af branchen, inspiration og en masse nye smagsoplevelser.

Det er gratis at deltage til Casual Dining.

Det er gratis at deltage til Casual Dining

Hent billet her

Få mere info om Casual Dining

Læs her