Log på webshoppen

Topfoto: David Egui, Ret på Jordnær: Kongekrabbe, urter og Sake

Dagrofa Foodservice er leverandør til Årets Kokkeprofil i Den danske Spiseguide 2021 

Den 7. november blev der afholdt 2. runde af prisuddelingerne i Den Danske Spiseguide 2021, her blev prisen som Årets Kokkeprofil tildelt Eric Vildgaard fra den tostjernede Michelinrestaurant Jordnær.  

Stort tillykke til Eric og teamet bag Jordnær med den nyerhvervede titel blandt mange andre.

Foto: Jesper Rais

Dagrofa Foodservice er sponsor af Årets Brasserie

Dagrofa Foodservice var desuden sponsor til prisen for Årets Brasserie til Den Danske Spiseguide 2021, som gik til Pastis.  

Her overrækker Dagrofa Foodservice prisen: 


De resterende diplomer i de enkelte kategorier gik til:

 

Årets snacks/appetizers/Brød/Smør 

Søllerød Kro, Holte

Årets Caviarservering 2021 vest for Storebælt 

Aarøsund Badehotel, Haderslev

Årets Gennembrud 

Agger Darling, Vestervig 

Årets Fisk & Skaldyr 

Salon, Kbh 

Årets Landevejskro

Vester Skerninge Kro

Årets Bistro/Brasseri 

Pastis, Kbhvn

Årets Souschef

Nikolaj Gunnarstein, Dyvig Badehotel

Årets kokkeprofil

Eric Vildgaard, Jordnær

Årets Team & serviceprofil 

Jann Rosenkilde Olesen, Henne Kirkeby Kro

Prisuddelingens 1. runde

Se her, hvem der løb med de eftertragtede udmærkelser til 1. runde af prisuddelingerne den 31. oktober 2021. (link) 

Herudover blev Poul Larsen, direktør i HKI Ost – specialistbrand hos Dagrofa Foodservice – tildelt en særpris ved 1. runde af prisuddelingen af Den Danske Spiseguide . 

Særprisen gives til en person som har faciliteret gastronomien f.eks. som leverandør af unikke produkter inden for sin kategori.  

“Når vi får prisen, så er det jo også en anerkendelse. Det er også resultatet af et samarbejde med Spiseguiden igennem 10 år. Man lærer hinanden at kende, og hvad man står for – derfor er det også en helt speciel ære at modtage prisen fra Bent,” siger Poul Larsen.  

Om Den danske Spiseguide 

Den danske Spiseguide er udgivet hvert år af Bent Christensen siden 1978. At være optaget i Den danske Spiseguide er en hædring i restaurantverdenen, og forud for prisoverrækkelserne finder prøvespisninger sted.