Topfoto: David Egui, Ret på Jordnær: Kongekrabbe, urter og Sake
Dagrofa Foodservice er leverandør til Årets Kokkeprofil i Den danske Spiseguide 2021
Den 7. november blev der afholdt 2. runde af prisuddelingerne i Den Danske Spiseguide 2021, her blev prisen som Årets Kokkeprofil tildelt Eric Vildgaard fra den tostjernede Michelinrestaurant Jordnær.
Stort tillykke til Eric og teamet bag Jordnær med den nyerhvervede titel blandt mange andre.
Foto: Jesper Rais
Dagrofa Foodservice er sponsor af Årets Brasserie
Dagrofa Foodservice var desuden sponsor til prisen for Årets Brasserie til Den Danske Spiseguide 2021, som gik til Pastis.
Her overrækker Dagrofa Foodservice prisen:
De resterende diplomer i de enkelte kategorier gik til:
Årets snacks/appetizers/Brød/Smør
Søllerød Kro, Holte
Årets Caviarservering 2021 vest for Storebælt
Aarøsund Badehotel, Haderslev
Årets Gennembrud
Agger Darling, Vestervig
Årets Fisk & Skaldyr
Salon, Kbh
Årets Landevejskro
Vester Skerninge Kro
Årets Bistro/Brasseri
Pastis, Kbhvn
Årets Souschef
Nikolaj Gunnarstein, Dyvig Badehotel
Årets kokkeprofil
Eric Vildgaard, Jordnær
Årets Team & serviceprofil
Jann Rosenkilde Olesen, Henne Kirkeby Kro
Prisuddelingens 1. runde
Se her, hvem der løb med de eftertragtede udmærkelser til 1. runde af prisuddelingerne den 31. oktober 2021. (link)
Herudover blev Poul Larsen, direktør i HKI Ost – specialistbrand hos Dagrofa Foodservice – tildelt en særpris ved 1. runde af prisuddelingen af Den Danske Spiseguide .
Særprisen gives til en person som har faciliteret gastronomien f.eks. som leverandør af unikke produkter inden for sin kategori.
“Når vi får prisen, så er det jo også en anerkendelse. Det er også resultatet af et samarbejde med Spiseguiden igennem 10 år. Man lærer hinanden at kende, og hvad man står for – derfor er det også en helt speciel ære at modtage prisen fra Bent,” siger Poul Larsen.
Om Den danske Spiseguide
Den danske Spiseguide er udgivet hvert år af Bent Christensen siden 1978. At være optaget i Den danske Spiseguide er en hædring i restaurantverdenen, og forud for prisoverrækkelserne finder prøvespisninger sted.