Ikke sket før: Casual Dining melder udsolgt  

Casual Dining melder totalt udsolgt event senere på måneden, efter en uforudset og ekstraordinær stor efterspørgsel på billetter. 

Når vores inspirationsmesse Casual Dining finder sted den 22. september i Bella Center, bliver det med rekordstort fremmøde af gæster, som kan se frem til at hente ny viden til det professionelle køkkener blandt vores 70 leverandører, som har forberedt nogle fantastisk inspirerende stande. 

En uventet, positiv overraskelse
-Det er kommet helt bag på os, at vi må lukke ned for billetsalget knap to uger før begivenheden finder sted.  

-Når det så er sagt, er det naturligvis meget overvældende med den store interesse for Casual Dining, og vi kan næsten ikke vente med at vise gæsterne, hvad vi har stablet på benene, siger Nicoline Lund Gundtoft fra Dagrofa Foodservice, projektleder for Casual Dining. 

For en sikkerhedsskyld
Udmeldingen om, at der er udsolgt til Casual Dining, skyldes at messehallen i Bella Center ikke er godkendt til flere personer jf. brandmyndighedernes retningslinjer. 

-Det er naturligvis beklageligt, at vi ikke kan byde flere interesserede gæster velkommen. Derfor er det også allerede med i vores overvejelser til næste års planlægning, at vi må i dialog med Bella Center om en messehal, som har en kapacitet, der er lig den stigende efterspørgsel, siger hun. 

Vokseværk
Da Casual Dining senest blev afholdt fysisk i Bella Center 2019, besøgte 507 gæster messen. Der forventes derfor op mod fire gange så mange besøgende til dette års event. 

Info om Casual Dining:
Casual Dining er Dagrofa Foodservices tilbagevendende inspirationsmesse til professionelle køkkener – store som små, og er afholdt hvert år siden 2017, og har kun vokset sig større siden – både på leverandør- og kundesiden. 

Til messen omdannes Bella Center til et stort madmekka, hvor du kan forvente en dag fyldt med gastronomisk vidensdeling på tværs af branchen, inspiration og en masse nye smagsoplevelser. 

Læs mere om Casual Dining på casualdining.dk