Madværkstedet København 2023
Velkommen til den 3. udgave af Madværkstedet – fødevarebranchens faglige og inspirerende mødested i Lokomotivværkstedet den 21.-22. marts – lige i hjertet af København.
På madværkstedet 2023 sætter vi fuld fokus på økologi og bæredygtighed, og giver dig konkrete tips, tricks og idéer til at tage med hjem i din kantine, storkøkken, restaurant eller butik.
MØD OS HER!
HKI Ost Stand nr. 4022 i ”Mejeri”
Grøn Fokus Stand nr. 5148 i ”Frugt, grønt & plantebaseret”
Frugt & Grønt Stand nr. 5126 i ”Frugt, grønt & Plantebaseret”
Grambogård Stand nr. 5258 i ”Kød & fisk”
I år kan du deltage i hele to Masterclasses med Dagrofa Foodservice:
Masterclass: Få succes med veganske retter i dit køkken

Vil du gerne servere lækre og smagfulde retter, baseret 100% på de plantebaserede råvarer?
Så vær med på Masterclass når Marlene Lindegaard, kok og konceptchef hos Dagrofa Foodservice, deler ud af sin viden om den grønne kategori, så du kan få succes med de veganske retter i dit køkken.
Masterclassen baserer sig på den nylige udgivelse af kogebogen ”Har i noget vegansk?”, som Marlene selv har udviklet, og hun kommer til at showcase opskrifter herfra på Grundmayo, Aubersild, Glaskålskebab samt på Polentaen og alle dens venner. Der er smagsprøver til alle.
Bogen og Masterclassen giver et indblik i det grønne grundkøkken og er lavet ud fra devisen om, at det veganske køkken kan være udfordrende og ikke nødvendigvis sidder på rygraden, men at vi kan tage de velkendte greb, vi kender fra det gængse menukort, og bruge dem på de grønne sager.
Deltag i denne masterclass for at få ny viden om veganske retter og inspiration til velsmagende plantebaserede retter.
Masterclassen finder steder i ‘Planteriget‘ – det centrale eventområde i oplevelseszonen ‘Grønt & Plantebaseret’.
Det er gratis at deltage, og kræver ingen tilmelding.
Masterclass med Grambogård og Dagrofa Foodservice: Skæve udskæringer i dit køkken

45 minutter time i selskab med direktøren/slagteren og kokken om skæve udskæringer og deres fælles eventyr!
Grambogård producerer dansk kvalitetskød. Her er høj dyrevelfærd i centrum ud fra devisen om, at dyrenes trivsel giver glade dyr, og at glade dyr giver velsmagende kød. Det mantra går igen i denne masterclass, hvor Niels Beier, direktør for Grambogård, og Karsten Bøttker, konceptchef i Dagrofa Foodservice viser ’Kalv fra Grambogård’ og går i dybden med fortællingen om, hvordan kalvenes opdræt er med til at give mere smag og kvalitet. Vi har stort fokus på skæve udskæringer og hvordan disse kan blive brugt mere aktivt i professionelle køkkener.
Kom og smag forskellen og lad os fortsætte den gode snak bagefter – vi glæder os til at møde jer!
Masterclassen finder sted i ‘Showkøkkenet‘ – Det centrale eventområde i oplevelseszonen ‘ Kød & Fisk’.
Det er gratis at deltage, og kræver ingen tilmelding.
Læs meget mere om Madværkstedet og de forskellige Masterclasses, og bestil dine billetter lige her: https://messe.xn--madvrkstedet-9cb.dk/