Oplev vores hidtil største Torvedag i Valby 

Fredag den 8. oktober forvandles parkeringspladsen foran Dagrofa Foodservice Valby til vores madmesse, hvor hele 15 leverandører står klar med inspiration og smagsprøver. 

Når Dagrofa Foodservice kigger forbi Valby den 8. oktober fra kl. 10-13, kan du se frem til opleve den største Torvedag til dags dato, hvor hele 15 leverandører står klar i deres stande til at præsentere dig for produktnyheder, en masse inspiration til dit køkken og lækre, nye smagsoplevelser. 

De leverandører, du kan forvente at møde til Torvedag er: 

Them Ost, Stryhns, Rynkeby, Dina Food, Haugen-Gruppen, Danish Crown, Foodpeople, Tenax, Lantmännen Cerealia, Arla, Royal Greenland, Ambrosia Group, Lantmännen Unibake, Santa Maria og McCain. 

Dermed er der både vådt, tørt, sødt og salt på menuen og med garanti noget, der kan friste og forkæle de fleste smagsløg. 

Rekordmange gæster 

Torvedag blev afholdt første gang i foråret 2021, og har med stor hastighed udviklet sig til at være et velbesøgt koncept med mere end 100 gæster de sidste par gange, det er blevet afholdt.  

Dagrofa Foodservice er vores sidste stop på vores roadshow i efteråret, men vi er tilbage i vintersæsonen, hvor vi igen besøger landets fem regioner. 

Det er gratis at deltage til Torvedag. 

Du kan tilmelde dig vores begivenhed på Facebook her.

Adresse: 
Dagrofa Foodservice Valby
Gammel Køge Landevej 123
2500 Valby