Håndgjort Bagværk

Lækkert, økologisk og vellykket bagværk – Hver gang!

Lækkert, økologisk og vellykket bagværk – Hver gang!

Læs mere
Opskrift: Pizza Napoli på øko Tosca Farina

Opskrift: Pizza Napoli på øko Tosca Farina

Opskrift på pizzadej til den klassiske La pizza Napolentana.

Læs mere
Opskrift: Pizza Poolish Panafico – Napoli

Opskrift: Pizza Poolish Panafico – Napoli

Opskrift til Napolitansk pizzadej med poolish, som giver høj skorpe, store lufthuller og en blød, elastisk dej.

Læs mere
Opskrift: Økologisk groft surdejsbrød

Opskrift: Økologisk groft surdejsbrød

Opskrift til lækkert, groft surdejsbrød med dansk økologisk rugmel.

Læs mere
Dansk Mel med Grøn Fokus

Dansk Mel med Grøn Fokus

Sådan kan du vække dine julegæsters nysgerrighed – Vi tipper dig til 4 varianter af håndgjort rugbrød

Læs mere
Opskrift: Økologisk italiensk surdejsbrød – Tosca Farina

Opskrift: Økologisk italiensk surdejsbrød – Tosca Farina

Grundopskrift på lækkert, Italiensk surdejsbrød med økologisk Tosca Farina.

Læs mere
Opskrift: Økologisk rustikt surdejsbrød med chiafrø

Opskrift: Økologisk rustikt surdejsbrød med chiafrø

Kast dig ud i en opskrift til surdejsbrød med chiafrø, bagt på økologisk tipo 00!

Læs mere
Opskrift: Økologisk rustikt surdejsbrød med græskarkerner

Opskrift: Økologisk rustikt surdejsbrød med græskarkerner

Opskrift til lækkert surdejsbrød med græskarkerner, durum og øko-basis Hvedesur.

Læs mere
Dyrk den gode smag med Valsemøllens bageunivers

Dyrk den gode smag med Valsemøllens bageunivers

Læs mere
Opskrift: Økologisk lyst surdejsbrød

Opskrift: Økologisk lyst surdejsbrød

Opskrift på lækkert, lyst surdejshvedebrød med flotte lufthuller.

Læs mere
Opskrift: Økologisk surdej

Opskrift: Økologisk surdej

Læs mere
Opskrift: Økologisk surdejsbrød med egen surdej

Opskrift: Økologisk surdejsbrød med egen surdej

Læs mere
Grundopskrift: Øko Surdejsbrød

Grundopskrift: Øko Surdejsbrød

Lær det grundlæggende i at bage surdejsbrød med denne opskrift fra Valsemøllen

Læs mere
Bag med fuldkorn

Bag med fuldkorn

Har du gæster og kunder, der sætter pris på godt bagværk? Vi giver dig fagtips til at bage med fylde, tyngde og syrlighed – helt i tråd med tidens klimavenlige madtrends.

Læs mere