Opskrift: Pizza Napoli på øko Tosca Farina mandag, d. 2. januar 2023Opskrift på pizzadej til den klassiske La pizza Napolentana. Læs mere
Opskrift: Pizza Poolish Panafico – Napoli mandag, d. 12. december 2022Opskrift til Napolitansk pizzadej med poolish, som giver høj skorpe, store lufthuller og en blød, elastisk dej. Læs mere
Opskrift: Økologisk groft surdejsbrød mandag, d. 5. december 2022Opskrift til lækkert, groft surdejsbrød med dansk økologisk rugmel. Læs mere
Dansk Mel med Grøn Fokus mandag, d. 28. november 2022Sådan kan du vække dine julegæsters nysgerrighed – Vi tipper dig til 4 varianter af håndgjort rugbrød Læs mere
Opskrift: Økologisk italiensk surdejsbrød – Tosca Farina tirsdag, d. 15. november 2022Grundopskrift på lækkert, Italiensk surdejsbrød med økologisk Tosca Farina. Læs mere
Opskrift: Økologisk rustikt surdejsbrød med chiafrø torsdag, d. 3. november 2022Kast dig ud i en opskrift til surdejsbrød med chiafrø, bagt på økologisk tipo 00! Læs mere
Opskrift: Økologisk rustikt surdejsbrød med græskarkerner torsdag, d. 3. november 2022Opskrift til lækkert surdejsbrød med græskarkerner, durum og øko-basis Hvedesur. Læs mere
Opskrift: Økologisk lyst surdejsbrød fredag, d. 30. september 2022Opskrift på lækkert, lyst surdejshvedebrød med flotte lufthuller. Læs mere
Grundopskrift: Øko Surdejsbrød tirsdag, d. 13. september 2022Lær det grundlæggende i at bage surdejsbrød med denne opskrift fra Valsemøllen Læs mere
Bag med fuldkorn fredag, d. 7. januar 2022Har du gæster og kunder, der sætter pris på godt bagværk? Vi giver dig fagtips til at bage med fylde, tyngde og syrlighed – helt i tråd med tidens klimavenlige madtrends. Læs mere