Dyrk den gode smag med Valsemøllens bageunivers

Lige siden 1899 har den gode smag og de stolte møllertraditioner lagt grunden for Valsemøllen. Lige fra landmanden i marken til mølleren i møllen og udviklingsbageren i bageriet kan de med særlig stolthed kalde sig dygtige håndværkere. Hver dag arbejder de hos Valsemøllen for at udvikle innovative og inspirerende produkter til alle, der sætter fagligheden, den gode smag og omtanken for miljøet i højsædet.

Missionen hos Valsemøllen kredser sig om at bringe mere økologi og god smag ind i professionelle køkkener og bagerier, og de arbejder i høj grad med sparring og inspiration – fagfolk til fagfolk.

 

Få succes med økologisk surdejsbrød

Valsemøllens udviklingsbager Erik Olsen deler ud af alle sine bedste tips til at bage unikke signatur surdejsbrød, og gennemgår trin for trin, hvordan du blandt andet trækker gluten, sikrer den rette dejtemperatur, opslår brød, og gør klar til afbagning.

Du kan tilmelde dig bagekurset gratis i nedenstående link, hvor du også kan se korte videoer med nyttige “bagehacks” og tips.

Online bagekursus

Få succes med økologisk surdejsbrød

Tilmeld dig gratis   Se bageunivers

Stolte mølletraditioner og bæredygtig udvikling

Det gode bagværk fortjener de bedste råvarer og med CO2e neutral formaling via grøn strøm og klimakompensation produceres kvalitetsprodukter af korn og bælgfrugter, så de kan tilbyde innovative og inspirerende produkter til hele branchen. I produkterne stiler de mod, at 90% af kornet hertil skal være dyrket, høstet og malet i Danmark – og altid med omtanke for mennesker, miljø og klima.

Hos Valsemøllen maler de således dansk korn, valser havregryn og forarbejder bælgfrugter til velsmagende og nærende plantebaseret mad gennem traditionelt håndværk på moderne danske møller. De fører et bredt sortiment af specialmel, linser, gryn og melblandinger til det professionelle køkken – både konventionel, dansk og økologisk.

 

Opskriftsunivers

I samarbejde med Valsemøllen har vi lavet et helt opskriftsunivers med opskrifter til dit professionelle køkken, samt gode tips og tricks til teknikker, så du kan lave perfekte brød og boller. Opskrifterne vil blive opdateret løbende, så følg med for at få inspiration fra eksperter og fagfolk.