Dyrk den gode smag med Valsemøllens bageunivers

Lige siden 1899 har den gode smag og de stolte møllertraditioner lagt grunden for Valsemøllen. Lige fra landmanden i marken til mølleren i møllen og udviklingsbageren i bageriet kan de med særlig stolthed kalde sig dygtige håndværkere. Hver dag arbejder de hos Valsemøllen for at udvikle innovative og inspirerende produkter til alle, der sætter fagligheden, den gode smag og omtanken for miljøet i højsædet.

Missionen hos Valsemøllen kredser sig om at bringe mere økologi og god smag ind i professionelle køkkener og bagerier, og de arbejder i høj grad med sparring og inspiration – fagfolk til fagfolk.

Stolte mølletraditioner og bæredygtig udvikling

Det gode bagværk fortjener de bedste råvarer, og på deres egne tre CO2e-neutrale møller i Danmark produceres kvalitetsprodukter af korn og bælgfrugter, så de kan tilbyde innovative og inspirerende produkter til hele branchen. I produkterne stiler de mod, at 90% af kornet hertil skal være dyrket, høstet og malet i Danmark – og altid med omtanke for mennesker, miljø og klima.

Hos Valsemøllen maler de således dansk korn, valser havregryn og forarbejder bælgfrugter til velsmagende og nærende plantebaseret mad gennem traditionelt håndværk på moderne danske møller. De fører et bredt sortiment af specialmel, linser, gryn og melblandinger til det professionelle køkken – både konventionel, dansk og økologisk.

 

Opskriftsunivers

I samarbejde med Valsemøllen har vi lavet et helt opskriftsunivers med opskrifter til dit professionelle køkken, samt gode tips og tricks til teknikker, så du kan lave perfekte brød og boller. Opskrifterne vil blive opdateret løbende, så følg med for at få inspiration fra eksperter og fagfolk.

Bageworkshops

Derudover holder Dagrofa Foodservice i samarbejde med Valsemøllen en række bageworkshops i landet, hvor du kan prøve kræfter med bl.a. surdej og teknikker til udviklingen af det helt rigtige brød med kyndig vejledning af udviklingsbager Erik Olsen.