En verden af pizza med Valsemøllen

Valsemøllen byder dig velkommen til et univers af pizza. Med over 100 års erfaring i god smag har de her samlet deres bedste produkter, opskrifter og inspiration til at hjælpe dig med at mestre kunsten bag ægte italiensk pizza.

I Valsemøllens bageunivers, er den gode smag og de stolte møllertraditioner grundstenen. Hele vejen fra landmanden i marken til mølleren i møllen og udviklingsbageren i bageriet, er de alle dygtige håndværkere med en dedikation til kvalitet. Hver dag arbejder Valsemøllen på at udvikle innovative og inspirerende produkter og opskrifter til dem, der værdsætter faglighed, god smag og omtanke for miljøet.

Med Valsemøllens Tosca Farina mel, udviklet til autentisk, italiensk bagning efter traditioner med fokus fra solrige egne, er du klar til at bage sprøde pizzabunde med flotte lufthuller.

 

Bagerkokken, Per Miljikovic-Bangert

I dag kan du finde Per Miljkovic-Bangert i frontlinjen hos Valsemøllen, hvor han bringer sin ekspertise inden for foodservice til det professionelle køkkenmiljø. Per er også bedre kendt som @Bagerkokken på de sociale medier, og det er især her at Pers passion for pizza skinner igennem. Han driver en af landets største facebook-grupper for pizzanørder, Pizza – Ren Nørderi, hvor han sammen med ligesindede deler tips, tricks og glæden ved en perfekt bagt pizza.

Opskrifter på pizza

Opskrifter på Pane Piatto

 

 

Pizza Hacks

Her får du gode tips til den perfekte pizza af Per Miljikovic-Bangert.

Bageskole tip 1 – æltning af dej i røremaskine herunder glutentesten

 

Bageskole tip 2 – Opstramning af pizzakugler

 

Bageskole tip 3 – Trykke pizza ud

 

Bageskole tip 4 – Fyld (kartoffelpizza)

 

Bageskole tip 5 – pizza ind i ovn (på og af pizzaspade)

 

Bageskole tip 6 – Afbagning – med og uden pizzaovn