Økologisk og biodynamisk brød til både buffet og snacks

Grøn Fokus er grundlagt på grøn idealisme – en grundlæggende tanke om, at når man producerer fødevarer økologisk og med hensyn til naturen, dyrene, planterne og menneskene, så bliver verden grundlæggende et bedre sted at være, og kvaliteten af fødevarerne bliver meget bedre. 

Kvalitet kan måles på mange måder. 

Det kan være på smagen af nænsomt dyrkede grøntsager og korn. Det kan være på måden de originale sunde ernæringsstoffer i produkterne er bibeholdt og indgår i et menneskes daglige kost og velvære. Det kan være på måden, man anvender og tilbereder et velsmagende måltid. Og det kan være i bevidstheden om, at naturen, planterne, dyrene og menneskene har fået et lidt bedre og fremtidssikret liv – når fødevarerne er produceret ordentligt og ansvarligt. 

Grøn Fokus har siden 1999 samarbejdet med de bedste producenter, leverandører, kokke, kantiner og restauranter, som vi har kunnet finde. Og vi har sammen udviklet vores sortiment og udvalgt varer, som passer til tiden og til fremtiden, men som fortsat lever op til vores grundlæggende ideer og krav. For at kunne leve op til standarderne i de professionelle køkkener, har vi løbende udviklet og optimeret vores forretningskoncepter. Derved kan vi være den foretrukne samarbejdspartner indenfor levering af økologiske varer på alle parametre – over sortiment, levering, logistik, pris til det daglige effektive og fleksible arbejde. 

Kravene er blevet skarpere og skrappere med tiden i takt med, at bevidstheden om, hvad økologi er og kan, er vokset. Både i de professionelle køkkener og hos forbrugerne. Vi byder de skrappere krav og den øgede fokus velkommen! Vi har øvet os i snart 25 år – og vi glæder os til at fortsætte udviklingen i de næste 25. 

 

Brød med karakter

Med mel- og brødblandinger fra Grøn Fokus bliver det endnu nemmere at lave lækre, smagfulde brød, der ovenikøbet både er lavet på økologisk og biodynamisk dyrket korn. Blandet med eksempelvis kerner, nødder og bælgfrugter fra Grøn Fokus, er du sikker på at få et brød, der også er sundt og mættende, og som kan se godt ud på din buffet, som snack eller som kuvertbrød på din a la carte-menu.

 

Her giver Rikke Gryberg, uddannet konditor og Key Account Manager hos Grøn Fokus, dig tre bud på, hvordan du kan bruge mel- og brødblandingerne fra Grøn Fokus. Samtidig får du inspiration til, hvordan du kan variere grundopskrifterne ved at tilsætte fx kerner og bælgfrugter eller ved at forme børd og boller forskelligt.

Se alle opskrifter og inspiration herunder!

 

Alle produkter fra Grøn Fokus

Køb i webshoppen her!