Historien bag

Alles ret: Brændende kærlighed

Alles ret: Brændende kærlighed

I denne månedlige artikel, giver vi et indblik i, hvad et måltid mad betyder for en hjemløs. Fortællingen er uddrag fra JunkFoods bog Alles Ret.

Læs mere
Alles ret: Kylling i karry

Alles ret: Kylling i karry

I denne månedlige artikel, giver vi et indblik i, hvad et måltid mad betyder for en hjemløs. Fortællingen er uddrag fra JunkFoods bog Alles Ret.

Læs mere
Alles ret: Lasagne med mornaysauce

Alles ret: Lasagne med mornaysauce

I denne månedlige artikel, giver vi et indblik i, hvad et måltid mad betyder for en hjemløs. Fortællingen er uddrag fra JunkFoods bog Alles Ret.

Læs mere
Alles ret: Herregårdsbøffer med grillede ærter og pommes frites

Alles ret: Herregårdsbøffer med grillede ærter og pommes frites

I denne månedlige artikel, giver vi et indblik i, hvad et måltid mad betyder for en hjemløs. Fortællingen er uddrag fra JunkFoods bog Alles Ret.

Læs mere
Alles ret: Fiskefrikadeller med tatarsauce og sunde fritter

Alles ret: Fiskefrikadeller med tatarsauce og sunde fritter

I denne månedlige artikel, giver vi et indblik i, hvad et måltid mad betyder for en hjemløs. Fortællingen er uddrag fra JunkFoods bog Alles Ret.

Læs mere
Portræt af Esben fra Junkfood

Portræt af Esben fra Junkfood

Læs mere
Alles ret: Stegt kylling med sweet potato og frisk salat

Alles ret: Stegt kylling med sweet potato og frisk salat

I denne månedlige artikel, giver vi et indblik i, hvad et måltid mad betyder for en hjemløs. Fortællingen er uddrag fra JunkFoods bog Alles Ret.

Læs mere
Alles ret – Græsk farsbrød med kartofler, tzatziki og tomatsalat

Alles ret – Græsk farsbrød med kartofler, tzatziki og tomatsalat

I denne månedlige artikel, giver vi et indblik i, hvad et måltid mad betyder for en hjemløs. Fortællingen er uddrag fra JunkFoods bog Alles Ret.

Læs mere
Portræt af Christian fra JunkFood

Portræt af Christian fra JunkFood

Læs mere
Det gode fermenteringshåndværk

Det gode fermenteringshåndværk

Læs mere
Alles ret – Kartoffel-porresuppe

Alles ret – Kartoffel-porresuppe

I denne månedlige artikel, giver vi et indblik i, hvad et måltid mad betyder for en hjemløs. Fortællingen er uddrag fra JunkFoods bog Alles Ret.

Læs mere
Mikuna er madaktivisme

Mikuna er madaktivisme

Læs mere
Alles ret – Frikadeller med stuvet hvidkål

Alles ret – Frikadeller med stuvet hvidkål

I denne månedlige artikel, giver vi et indblik i, hvad et måltid mad betyder for en hjemløs. Fortællingen er uddrag fra JunkFoods bog Alles Ret.

Læs mere
GRØD

GRØD

Læs mere
Portræt af JunkFoods køkkenchef Philip

Portræt af JunkFoods køkkenchef Philip

Philip Eistrup Davidsen er JunkFoods køkkenchef og tidligere kok på Alchemist.

Læs mere
Alles ret – Chili sin Carne

Alles ret – Chili sin Carne

I denne månedlige artikel, giver vi et indblik i, hvad et måltid mad betyder for en hjemløs. Fortællingen er uddrag fra JunkFoods bog Alles Ret.

Læs mere
Er biodynamik = ny ansvarlighed på vej mod 2023?

Er biodynamik = ny ansvarlighed på vej mod 2023?

Vil du gerne have mere økologi og biodynamik ind i dit professionelle køkken, så er Grøn Fokus klar.

Læs mere
Projekt JunkFood

Projekt JunkFood

Hvad gør man, når en epidemi lukker din restaurant, og køkkenet pludselig står tomt? Man iværksætter sin mangeårige ambition, om at lave mad til dem, for hvem et måltid ikke er en selvfølge.

Læs mere
Endnu en stor hædring til overskudsbananer

Endnu en stor hædring til overskudsbananer

Læs mere
Danske, økologiske kikærter fra Kragerup Gods

Danske, økologiske kikærter fra Kragerup Gods

Bælgfrugter fylder mere og mere i den danske menuplanlægning - Grøn Fokus og Kragerup Gods har i samarbejde dyrket danske, økologiske kikærter, så dit menukort kan blive mere ansvarligt.

Læs mere
Rødspætter med øko-panering fra Thorup Strand

Rødspætter med øko-panering fra Thorup Strand

Faglig samtale om fisk fra Thorup Strand.

Læs mere
Økologisk og biodynamisk bagning skaber værdi i dit køkken

Økologisk og biodynamisk bagning skaber værdi i dit køkken

Ny økologisk serie af mel- og brødblandinger sætter smag og kvalitet i højsædet

Læs mere
To grønne velfærdshjerter til Grambogård grisen

To grønne velfærdshjerter til Grambogård grisen

Nu har al grisekød fra Grambogård fået to hjerter for endnu bedre dyrevelfærd. Se her, hvad det kort og godt betyder.

Læs mere
God mad skal spises – ikke smides ud!

God mad skal spises – ikke smides ud!

Læs mere
Fra flødeis i Thy til hip planteis på landsplan

Fra flødeis i Thy til hip planteis på landsplan

Læs mere
Bliv klogere på hvor maden kommer fra

Bliv klogere på hvor maden kommer fra

Sæt dine gæster pris på den gode sanseoplevelse? Her får du tips til at gøre et ekstragodt indtryk.

Læs mere