Alles ret: Lasagne med mornaysauce onsdag, d. 30. august 2023I denne månedlige artikel, giver vi et indblik i, hvad et måltid mad betyder for en hjemløs. Fortællingen er uddrag fra JunkFoods bog Alles Ret. Læs mere
Alles ret: Herregårdsbøffer med grillede ærter og pommes frites torsdag, d. 27. juli 2023I denne månedlige artikel, giver vi et indblik i, hvad et måltid mad betyder for en hjemløs. Fortællingen er uddrag fra JunkFoods bog Alles Ret. Læs mere
Alles ret: Fiskefrikadeller med tatarsauce og sunde fritter fredag, d. 30. juni 2023I denne månedlige artikel, giver vi et indblik i, hvad et måltid mad betyder for en hjemløs. Fortællingen er uddrag fra JunkFoods bog Alles Ret. Læs mere
Alles ret: Stegt kylling med sweet potato og frisk salat fredag, d. 19. maj 2023I denne månedlige artikel, giver vi et indblik i, hvad et måltid mad betyder for en hjemløs. Fortællingen er uddrag fra JunkFoods bog Alles Ret. Læs mere
Alles ret – Græsk farsbrød med kartofler, tzatziki og tomatsalat onsdag, d. 5. april 2023I denne månedlige artikel, giver vi et indblik i, hvad et måltid mad betyder for en hjemløs. Fortællingen er uddrag fra JunkFoods bog Alles Ret. Læs mere
Alles ret – Kartoffel-porresuppe tirsdag, d. 14. marts 2023I denne månedlige artikel, giver vi et indblik i, hvad et måltid mad betyder for en hjemløs. Fortællingen er uddrag fra JunkFoods bog Alles Ret. Læs mere
Alles ret – Frikadeller med stuvet hvidkål torsdag, d. 16. februar 2023I denne månedlige artikel, giver vi et indblik i, hvad et måltid mad betyder for en hjemløs. Fortællingen er uddrag fra JunkFoods bog Alles Ret. Læs mere
Portræt af JunkFoods køkkenchef Philip fredag, d. 20. januar 2023Philip Eistrup Davidsen er JunkFoods køkkenchef og tidligere kok på Alchemist. Læs mere
Alles ret – Chili sin Carne fredag, d. 6. januar 2023I denne månedlige artikel, giver vi et indblik i, hvad et måltid mad betyder for en hjemløs. Fortællingen er uddrag fra JunkFoods bog Alles Ret. Læs mere
Er biodynamik = ny ansvarlighed på vej mod 2023? onsdag, d. 21. december 2022Vil du gerne have mere økologi og biodynamik ind i dit professionelle køkken, så er Grøn Fokus klar. Læs mere
Projekt JunkFood torsdag, d. 15. december 2022Hvad gør man, når en epidemi lukker din restaurant, og køkkenet pludselig står tomt? Man iværksætter sin mangeårige ambition, om at lave mad til dem, for hvem et måltid ikke er en selvfølge. Læs mere
Danske, økologiske kikærter fra Kragerup Gods torsdag, d. 20. oktober 2022Bælgfrugter fylder mere og mere i den danske menuplanlægning - Grøn Fokus og Kragerup Gods har i samarbejde dyrket danske, økologiske kikærter, så dit menukort kan blive mere ansvarligt. Læs mere
Rødspætter med øko-panering fra Thorup Strand torsdag, d. 6. oktober 2022Faglig samtale om fisk fra Thorup Strand. Læs mere
Økologisk og biodynamisk bagning skaber værdi i dit køkken onsdag, d. 5. oktober 2022Ny økologisk serie af mel- og brødblandinger sætter smag og kvalitet i højsædet Læs mere
To grønne velfærdshjerter til Grambogård grisen onsdag, d. 7. september 2022Nu har al grisekød fra Grambogård fået to hjerter for endnu bedre dyrevelfærd. Se her, hvad det kort og godt betyder. Læs mere
Bliv klogere på hvor maden kommer fra mandag, d. 17. januar 2022Sæt dine gæster pris på den gode sanseoplevelse? Her får du tips til at gøre et ekstragodt indtryk. Læs mere