Historien bag

Lækkert, økologisk og vellykket bagværk – Hver gang!

Lækkert, økologisk og vellykket bagværk – Hver gang!

Læs mere
Portræt af JunkFoods køkkenchef Philip

Portræt af JunkFoods køkkenchef Philip

Philip Eistrup Davidsen er JunkFoods køkkenchef og tidligere kok på Alchemist.

Læs mere
Alles ret – Chili sin Carne

Alles ret – Chili sin Carne

I denne månedlige artikel, giver vi et indblik i, hvad et måltid mad betyder for en hjemløs. Fortællingen er uddrag fra JunkFoods bog Alles Ret.

Læs mere
Er biodynamik = ny ansvarlighed på vej mod 2023?

Er biodynamik = ny ansvarlighed på vej mod 2023?

Vil du gerne have mere økologi og biodynamik ind i dit professionelle køkken, så er Grøn Fokus klar.

Læs mere
Projekt JunkFood

Projekt JunkFood

Hvad gør man, når en epidemi lukker din restaurant, og køkkenet pludselig står tomt? Man iværksætter sin mangeårige ambition, om at lave mad til dem, for hvem et måltid ikke er en selvfølge.

Læs mere
Endnu en stor hædring til overskudsbananer

Endnu en stor hædring til overskudsbananer

Læs mere
Danske, økologiske kikærter fra Kragerup Gods

Danske, økologiske kikærter fra Kragerup Gods

Bælgfrugter fylder mere og mere i den danske menuplanlægning - Grøn Fokus og Kragerup Gods har i samarbejde dyrket danske, økologiske kikærter, så dit menukort kan blive mere ansvarligt.

Læs mere
Dyrk den gode smag med Valsemøllens bageunivers

Dyrk den gode smag med Valsemøllens bageunivers

Læs mere
Rødspætter med øko-panering fra Thorup Strand

Rødspætter med øko-panering fra Thorup Strand

Faglig samtale om fisk fra Thorup Strand.

Læs mere
Økologisk og biodynamisk bagning skaber værdi i dit køkken

Økologisk og biodynamisk bagning skaber værdi i dit køkken

Ny økologisk serie af mel- og brødblandinger sætter smag og kvalitet i højsædet

Læs mere
To grønne velfærdshjerter til Grambogård grisen

To grønne velfærdshjerter til Grambogård grisen

Nu har al grisekød fra Grambogård fået to hjerter for endnu bedre dyrevelfærd. Se her, hvad det kort og godt betyder.

Læs mere
God mad skal spises – ikke smides ud!

God mad skal spises – ikke smides ud!

Læs mere
Fra flødeis i Thy til hip planteis på landsplan

Fra flødeis i Thy til hip planteis på landsplan

Læs mere
Bliv klogere på hvor maden kommer fra

Bliv klogere på hvor maden kommer fra

Sæt dine gæster pris på den gode sanseoplevelse? Her får du tips til at gøre et ekstragodt indtryk.

Læs mere
Alchemist og Amass er blandt verdens 100 bedste restauranter

Alchemist og Amass er blandt verdens 100 bedste restauranter

Stort tillykke til vores kunder Alchemist og Amass med placering på fornem top 51-100 liste. Læs mere her.

Læs mere