I samarbejde med Valsemøllen

Opskrift: Pizza Napoli på øko Tosca Farina

Opskrift: Pizza Napoli på øko Tosca Farina

Opskrift på pizzadej til den klassiske La pizza Napolentana.

Læs mere
Opskrift: Pizza Poolish Panafico – Napoli

Opskrift: Pizza Poolish Panafico – Napoli

Opskrift til Napolitansk pizzadej med poolish, som giver høj skorpe, store lufthuller og en blød, elastisk dej.

Læs mere
Opskrift: Økologisk groft surdejsbrød

Opskrift: Økologisk groft surdejsbrød

Opskrift til lækkert, groft surdejsbrød med dansk økologisk rugmel.

Læs mere
Opskrift: Økologisk italiensk surdejsbrød – Tosca Farina

Opskrift: Økologisk italiensk surdejsbrød – Tosca Farina

Grundopskrift på lækkert, Italiensk surdejsbrød med økologisk Tosca Farina.

Læs mere
Opskrift: Økologisk rustikt surdejsbrød med chiafrø

Opskrift: Økologisk rustikt surdejsbrød med chiafrø

Kast dig ud i en opskrift til surdejsbrød med chiafrø, bagt på økologisk tipo 00!

Læs mere
Opskrift: Økologisk rustikt surdejsbrød med græskarkerner

Opskrift: Økologisk rustikt surdejsbrød med græskarkerner

Opskrift til lækkert surdejsbrød med græskarkerner, durum og øko-basis Hvedesur.

Læs mere
Dyrk den gode smag med Valsemøllens bageunivers

Dyrk den gode smag med Valsemøllens bageunivers

Læs mere
Opskrift: Økologisk lyst surdejsbrød

Opskrift: Økologisk lyst surdejsbrød

Opskrift på lækkert, lyst surdejshvedebrød med flotte lufthuller.

Læs mere
Opskrift: Økologisk surdej

Opskrift: Økologisk surdej

Læs mere
Opskrift: Økologisk surdejsbrød med egen surdej

Opskrift: Økologisk surdejsbrød med egen surdej

Læs mere
Grundopskrift: Øko Surdejsbrød

Grundopskrift: Øko Surdejsbrød

Lær det grundlæggende i at bage surdejsbrød med denne opskrift fra Valsemøllen

Læs mere