Opskrift: Pizza Napoli på øko Tosca Farina mandag, d. 2. januar 2023Opskrift på pizzadej til den klassiske La pizza Napolentana. Læs mere
Opskrift: Pizza Poolish Panafico – Napoli mandag, d. 12. december 2022Opskrift til Napolitansk pizzadej med poolish, som giver høj skorpe, store lufthuller og en blød, elastisk dej. Læs mere
Opskrift: Økologisk groft surdejsbrød mandag, d. 5. december 2022Opskrift til lækkert, groft surdejsbrød med dansk økologisk rugmel. Læs mere
Opskrift: Økologisk italiensk surdejsbrød – Tosca Farina tirsdag, d. 15. november 2022Grundopskrift på lækkert, Italiensk surdejsbrød med økologisk Tosca Farina. Læs mere
Opskrift: Økologisk rustikt surdejsbrød med chiafrø torsdag, d. 3. november 2022Kast dig ud i en opskrift til surdejsbrød med chiafrø, bagt på økologisk tipo 00! Læs mere
Opskrift: Økologisk rustikt surdejsbrød med græskarkerner torsdag, d. 3. november 2022Opskrift til lækkert surdejsbrød med græskarkerner, durum og øko-basis Hvedesur. Læs mere
Opskrift: Økologisk lyst surdejsbrød fredag, d. 30. september 2022Opskrift på lækkert, lyst surdejshvedebrød med flotte lufthuller. Læs mere
Grundopskrift: Øko Surdejsbrød tirsdag, d. 13. september 2022Lær det grundlæggende i at bage surdejsbrød med denne opskrift fra Valsemøllen Læs mere